Спокуслива блондинка з гострим поглядом: як виглядала зірка "Квартал 95" Олена Кравець у молодості (фото)

Читать на русском
Автор
5182
Олена Кравець залишилася такою ж веселою і життєрадісною, як і в юності Новина оновлена 19 вересня 2024, 09:37
Олена Кравець залишилася такою ж веселою і життєрадісною, як і в юності. Фото Колаж "Телеграф"

Зараз актрисі 47 років і вона виглядає все так же чудово

Олена Кравець — довгі роки була єдиною жінкою у чоловічому колективі студії "Квартал 95". Вона грала на сцені різні ролі — від політиків та домогосподарок до пародіювання навіть першої леді. Проте з початку великої війни Кравець пішла з "Кварталу 95" у "вільне плавання".

"Телеграф" вирішив згадати, як виглядала Олена Кравець до широкої популярності та народження трьох дітей. Архівні фото актриси іноді просто вражають.

Олена Кравець
Олена Кравець зараз. Скріншот із відео

Олена Кравець у дитинстві та молодості — якою вона була

Олена Кравець (дівоче прізвище Маляшенко) народилася у Кривому Розі в інтелігентній родині металурга та економіста. Після школи вона вступила до місцевого Криворізького економічного інституту, де здобула спеціальність фінансиста-економіста. Проте за професією так і не працювала, адже вже у студентські роки захопилася КВК та у 1998 році приєдналася до команди "Квартал 95".

Олена Кравець у дитинстві
Олена Кравець із батьками
Олена Кравець
Олена Кравець у дитинстві
Олена Кравець із мамою

У 2000 році Олена Маляшенко переїхала до Києва і була не тільки акторкою-початківцем "Кварталу 95", а й адміністративним директором колективу. З роками кар’єра комедійної актриси розвивалася і ставала все більш успішною. Вона також знялася в одній із головних ролей у серіалі "Слуга народу". А у 2014 та 2015 роках входила до списку "100 найвпливовіших жінок України" за версією журналу "Фокус".

Олена Кравець "Квартал 95"
Олена Кравець та "Квартал 95" на початку кар’єри
Олена Кравець із чоловіком Сергієм
Олена Кравець із чоловіком Сергієм

Заміж Олена Маляшенко вийшла 2002 року та взяла прізвище чоловіка Сергія Кравця. Їхні стосунки тривали близько п’яти років, поки вони одружилися. А вже 2003 року, коли Олені Кравець було 26 років, вона народила дочку Машу. Довгий час дівчинка була єдиною дитиною у зірки. Однак у 2016 році, коли акторці було 39 років, вони з чоловіком знову наважилися на народження дітей – Олена народила двійню – хлопчика назвали Іваном, а дівчинку Катею.

Олена Кравець весілля
Олена Кравець родина
Олена Кравець чоловік
Олена Кравець фото

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядала Олена Зеленська перед тим, як стала першою леді. Коротка стрижка та сором’язливий погляд.