Вперше побачив, коли їй було 14 років і боявся, що його посадять: як виглядає дружина Юрія Ткача та що про неї відомо (фото)

Читать на русском
Автор
8716
Вікторія та Юрій Ткач разом уже понад 10 років Новина оновлена 19 вересня 2024, 14:05
Вікторія та Юрій Ткач разом уже понад 10 років. Фото Колаж "Телеграф"

Дружина Юрія Ткача Вікторія молодша за нього на 8 років і вони тричі бачилися, перед тим, як почати зустрічатися

Юрій Ткач — відомий український актор та комік, який уже багато років працює у студії "Квартал 95". З початку війни він залишився в Україні, тоді як його дружина Вікторія разом із донькою поїхали на якийсь час за кордон, але згодом повернулися.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як виглядає дружина Юрія Ткача, скільки їй років і як вони з коміком познайомились.

Юрій Ткач

Юрій Ткач — що відомо про його дружину Вікторію

Дружина Юрія Ткача Вікторія на 8 років молодша за чоловіка, зараз їй 32 роки. Вони разом уже понад 10 років та виховують маленьку доньку Лізу. Вікторія менш публічна, ніж її чоловік-комік, проте вона завжди поруч із ним — і вдома, і на роботі.

Вікторія Ткач часто бере участь у розважальних шоу разом із чоловіком. Так, вони вже кілька разів побували на програмах "Нового каналу" (Improv Live Show, "Хто зверху?" тощо), як пара, яка ніколи не розлучається. Більше того, найчастіше з ними буває і їхня маленька дочка Ліза.

Також відомо, що Вікторія змалку займалася бальними танцями. Вона була учасницею танцювального колективу. І нарешті це відіграло певну роль у тому, що вони з Юрієм зустрілися.

Юрій Ткач, дружина

Знайомство Юрія Ткача та Вікторії у три етапи

Юрій Ткач на 8 років старший за Вікторію, і коли він вперше її побачив, їй було всього 14 років. А трапилося це на святкуванні дня народження його батька. Його мама через знайомих запросила танцювальну пару, щоб вони виступили для гостей, тоді як сам Юрій мав вести цей захід.

Вікторія та Юрій Ткач

"Ми прилетіли з гастролей, і мама сказала: "Я все організувала — пара танцюватиме, ти вестимеш, а ми їстимемо і питимемо". І потім ще каже: "Там у гримерці сидять хлопчик з дівчинкою, піди познайомся, запитай, що вони танцюватимуть, коли їх треба випускати". Я прийшов туди, відчинив двері і дивлюся – сидить білява дівчинка і якийсь пацан. Після цього мама мені каже, мовляв, придивись до дівчинки, хороша дівчинка. А я їй: "Мамо, Ти з глузду з’їхала? Мене посадять – 14 років дитині". А вона така: "Ну, я на майбутнє", — розповів Юрій Ткач на зйомках Improv Live Show.

Вікторія Ткач

Наступного разу Юрій та Вікторія зустрілися через 5 років, коли їй було вже 19, а йому 27 років. На той момент Ткач був ведучим на дні народженні танцювального колективу своєї мами. І там він знову зустрів Віку, яка сама до нього підсіла. А ще через місяць вона сама йому написала, він запросив її разом із його друзями відпочити на турбазі. І тільки тоді вони ближче роззнайомилися і почалися їхні стосунки, які привели до весілля.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядала зірка "Квартал 95" Олена Кравець у молодості. Спокуслива блондинка з гострим поглядом.