Збагачує бюджет РФ і не збирається в Україну: як зараз виглядає донька Сумської Паперна, яка живе у Росії

Читать на русском
Автор
1599
Антоніна Паперна - старша донька Ольги Сумської від першого шлюбу
Антоніна Паперна - старша донька Ольги Сумської від першого шлюбу. Фото Колаж Телеграфу

Ходили чутки, що Паперна має російський паспорт

Донька Ольги Сумської Антоніна Паперна — акторка російських серіалів. У країні-агресорці вона живе вже понад 10 років і замовчує війну на батьківщині. Були навіть підозри, що Паперна має російський паспорт, за який її мама заплатила 5 мільйонів рублів у 2014 році.

За словами Ольги Сумської, вона ніяких рублів вона не платила. Акторка зазначила, що її слова в інтерв’ю для "Люкс ФМ" не так трактували, однак чіткої відповіді щодо громадянства доньки не дала.

Що відомо про Антоніну Паперну

Старша донька Ольги Сумської народилася в Україні. Однак навчалася у Москві, де отримала освіту акторки. У Росії вона також отримала роботу в театрі, де була акторкою, а згодом стала зніматися у російських серіалах.

Антоніна Паперна, Ольга Сумська
Фото: інстаграм Антоніни Паперної

У грудні 2022 року Ольга Сумська повідомляла, що її донька "не може приїхати в Україну", однак не розповіла про причину. У лютому 2024 стало відомо, що Антоніна Паперна знялася у російському серіалі "Постукай у мої двері".

Антоніна Паперна

Що каже Антоніна Паперна про війну в Україні

Антоніна Паперна обрала для себе мовчазну позицію щодо повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Акторка жодного разу не вийшла у сторіс і не засудила дії країни-агресорки на території рідної країни.

Особисте життя

Відомо, що Антоніна Паперна перебуває у шлюбі з російським актором Володимиром Ягличем, який, до речі, також мовчить про війну, але часто грає ролі військових. Вони виховують двох дітей.

Антоніна Паперна і Володимир Яглич
Антоніна Паперна
Володимир Яглич

Варто зазначити, що в Антоніни Паперної є двоюрідний брат — відомий український актор В’ячеслав Хостікоєв. Він зізнавався, що на початку війни намагався достукатися до сестри, однак вона ігнорувала всі його повідомлення.

Антоніна Паперна, Анна Борисюк і В'ячеслав Хостікоєв
Фото: інстаграм актора. Антоніна Паперна, Анна Борисюк і В'ячеслав Хостікоєв

"Тоню, там таке відбувається (я їй скидаю, як потрапляє ракета в будівлю), померла бабуся, дай відповідь, що там у тебе? Що взагалі відбувається?". І я пишу одне повідомлення, друге, третє, четверте. І тільки бачу: продивилася", — ділився В’ячеслав Хостікоєв.

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає дружина Євгена Кошового. Ми також поділилися, чи спілкується уродженка Ялти з родичами з Криму.