Це сталося: де послухати перший за 8 років альбом гурту "Океан Ельзи" та які пісні найбільше вразили українців

Читать на русском
Автор
1436
"Океан Ельзи" випустили альбом "Той день" Новина оновлена 20 вересня 2024, 16:19
"Океан Ельзи" випустили альбом "Той день". Фото Колаж "Телеграфа"

У презентованому альбомі гурту представлено 12 нових композицій

Найпопулярніший український гурт "Океан Ельзи", лідер якого Святослав Вакарчук нещодавно спантеличив зовнішнім виглядом, порадував армію своїх шанувальників новим музичним альбомом. Це перша студійна платівка гурту вперше за 8 років.

"Телеграф" дізнався, де можна послухати нові пісні "Океану Ельзи" та як на такий сюрприз відреагували українці. Альбом, до речі, називається "Той день" і символізує пробудження гурту, якому виповнилося вже 30 років.

Океан Ельзи випустив новий альбом "Той день"

Шанувальники творчості українського гурту можуть насолодитися 12 новими композиціями, які нагадають про ранню творчість музичного колективу, оскільки мають легший та надихаючий мотив. І нові треки були написані у різні періоди, тому мають свій особливий настрій та емоцію.

Усі охочі можуть послухати новий альбом гурту на Music.youtube. Також композиції доступні на музичних платформах Spotify та Apple Music.

Реакція українців на новий альбом Океан Ельзи

На сторінці в Instagram, де гурт презентував альбом, а також кількість та назву пісень, музикантів вітають із "пробудженням". У коментарях можна знайти теплі слова підтримки від шанувальників, які вже діляться назвами хітів, які їм дуже сподобалися.

Багатьом українцям сподобалися такі треки, як "Мукачево", "Шіле", "Високі башти", "Дихотомія", "2000 миль" та інші. Фанати зазначають, що кожна пісня — це шедевр, і такого музичного подарунка від гурту вони чекали дуже давно.

З виходом нового альбому "Океан Ельзи" привітав на своїй сторінці у Facebook голова Миколаївської ОДА Віталій Кім. Він зазначив, що це довгоочікувана прем’єра та дуже потужний альбом.

Такої думки дотримується і військовослужбовець, а також засновник благодійного фонду "Тихо" Андрій Лиман. На своїй сторінці у Facebook він висловив захоплення новим творінням гурту та зазначив, що найбільше йому сподобалася пісня "Шіле".

Раніше "Телеграф" розповідав, що Вакарчук здивував сумами у декларації за службу ЗСУ та "звільнився" з армії. Що відомо?