Благословила окупантів на вбивства і спивається в Росії: як зараз виглядає корінна донеччанка Тетяна Кравченко зі "Сватів"

Читать на русском
Автор
9914
Тетяна Кравченко у житті, схоже, не така добродушна, як у серіалі "Свати" Новина оновлена 20 вересня 2024, 18:04
Тетяна Кравченко у житті, схоже, не така добродушна, як у серіалі "Свати". Фото Колаж "Телеграф"

Валюха зі "Сватів" підтримує російську війну в Україні

Тетяна Кравченко — відома російська актриса театру та кіно, яка родом із Донецька. В Україні вона здобула широку популярність після виходу на екрани серіалу "Свати", який знімала студія "Квартал 95" за участю українських та російських акторів. Кравченко з початку російської агресії підтримала Путіна та російських окупантів, а потім стала інструментом у руках російської пропаганди і невтішно висловлювалася про українських колег-акторів і про президента Володимира Зеленського.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як зараз виглядає і чим займається корінна донеччанка Тетяна Кравченко, і що вона говорить про війну.

Тетяна Кравченко

Тетяна Кравченко — що про неї відомо зараз

Тетяна Кравченко — вельми успішна в Росії актриса, яка знялася у десятках фільмів та серіалів, а також грала у багатьох спектаклях. Нині їй 70 років і кар’єра пішла на спад, а посилило цей спад ще й захоплення Тетяни Едуардівни міцними напоями.

Актриса не раз потрапляла у скандали через свою пристрасть до алкоголю. Так, у 2023 році колега Кравченка Станіслав Садальський розповів публічно про її алкоголізм та про те, як через це кілька разів зривалися спектаклі, в яких вони грали разом. Також у мережі свого часу поширилося фото, на якому актриса перебувала у стані алкогольного сп’яніння, вона важко трималася на ногах і її вели під руки.

Тетяна Кравченко

Тетяна Кравченко – інструмент у руках російської пропаганди

Зірка серіалу "Свати" Тетяна Кравченко, яка зіграла Валюху Будько, у житті виявилася не такою добродушною, як серіалі. Спочатку у 2015 році вона відкрито підтримала анексію Криму та окупацію Донбасу. За це їй заборонили в’їзд в Україну.

А з початку повномасштабної війни Росії проти України вона неодноразово ставала героїнею пропагандистських програм, у яких розповідала про Зеленського та поливала брудом своїх українських колег по серіалу "Свати".

Тетяна Кравченко

Так, вже після повномасштабного вторгнення Кравченко стала героїнею програми пропагандиста Бориса Корчевнікова "Судьба человека", в якій несла відверту брехню, невтішно висловлювалася про українську актрису Анну Кошмал, з якою знімалася в "Сватах". Також згадала в негативному ключі і Володимира Зеленського. Є й інші інтерв’ю Тетяни Кравченко, де вона говорить про анексію Криму, "СВО" і просуває проросійські наративи. Також Кравченко неодноразово заявляла про свою готовність їхати до російських військових у госпіталі та виступати для них.

А кілька місяців тому у мережі поширилося відео, в якому Тетяна Кравченко "благословила" російських окупантів на війну в Україні. У ролику актриса звернулася до чуваських бійців, передавала їм вітання та сказала, що молиться за них. Треба сказати, що виглядає вона на цьому відео відверто погано та бридко.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз телеведуча Діана Панченко та як вона виглядає. Працювала на каналах Медведчука та була в окупантів у Донецьку.