Мама-красуня, а батько — фанат Трампа: як виглядали в молодості батьки зірки Леді Гаги (фото)

Читать на русском
Автор
4154
Батьки Леді Гаги — Синтія і Джо Джерманотта, та сестра Наталі Новина оновлена 21 вересня 2024, 11:17
Батьки Леді Гаги — Синтія і Джо Джерманотта, та сестра Наталі. Фото Getty Images

Трамп назвав Гагу "не дуже хорошою", проте це не зупинило її батька від підтримки бізнесмена

Леді Гага (справжнє ім’я — Стефані Джоан Анджеліна Джерманотта) є артисткою, яку знають у всьому світі. Її люблять за якісну музику та гру в голлівудських фільмах, адже незабаром на екрани вийде чергова картина про Джокера, в якій зірка виконала роль божевільної Харлі Квінн. Однак не всі знають, хто є батьками Гаги, чим вони займаються і як виглядали в молодості.

Творчі прагнення доньки завжди підтримувала її мати Синтія Джерманотта та батько Джозеф (Джо), а також сестра Наталі. Ще до оглушливого визнання як світової артистки родина Леді Гаги орендувала для неї невелику квартиру та надала стартовий капітал. Батько взяв із дочки обіцянку: якщо за рік вона не досягне хоч якогось успіху, то повернеться до звичайного життя. У результаті Стефані перевершила всі очікування.

Леді Гага стала копією своєї матері

Синтія Джерманотта (до заміжжя Біссет) є президентом фонду Born This Way Foundation, який вона заснувала разом зі своєю дочкою у 2012 році. У молодості під час навчання в Університеті Західної Вірджинії Синтія була головною чирлідеркою та членом жіночого братства Chi Omega.

Синтія Джерманотта у молодості
Синтія Джерманотта у молодості. 1976 рік. Фото: fandom.com

10 червня 2018 року від імені фонду Джерманотта виступила перед Генеральною Асамблеєю ООН, а у 2019 році стало відомо, що Синтія буде одною із чотирьох нових послів доброї волі з питань психічного здоров’я.

Синтія Джерманотта
Фото: Getty Images

Батько Леді Гаги підтримує Трампа

Джозеф Джерманотта – відомий у Нью-Йорку ресторатор. Раніше батько співачки працював інтернет-підприємцем, заснувавши та ставши власником компанії, яка встановлювала Wi-Fi у готельних мережах. Джо також входить до ради директорів благодійної організації Born This Way Foundation.

Джозеф Джерманотта леді гага
Джозеф став батьком Гаги у 31 рік. Фото: fandom.com

Джо, як виявилося, є шанувальником кандидата у президенти США Дональда Трампа та підтримає його на виборах. Про це він сказав під час свого виступу на каналі Fox News 19 вересня. Він заявив, що Трамп "чистий" і "патріот" на противагу кандидатці від демократів Камали Гарріс.

2020 року Джерманотта також висловлював підтримку Трампу, попри те, що той раніше охарактеризував його дочку як "не дуже хорошу". Сама співачка, яка виконала національний гімн на інавгурації президента Джо Байдена, поки що не підтримала нікого з учасників президентських перегонів.

джо Джерманотта леді гага
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що незабаром Леді Гага стане дружиною. Раніше "Телеграф" писав, що відомо про нареченого співачки Майкла Поланскі і як він виглядає.