Вік не має на неї впливу: як виглядала Ротару в молодості й зараз (фото)

Читать на русском
Автор
4116
Софія Ротару в молодості й зараз Новина оновлена 23 вересня 2024, 14:15
Софія Ротару в молодості й зараз. Фото Колаж "Телеграфу"

Артистка продовжує розкішно виглядати у своєму віці

Софію Ротару вважають легендою української музики. Вона пройшла довгий та насичений творчий шлях від 60-х років минулого століття й до наших днів. Цікаво й те, що співачка має чудовий виглядає у 77 років. Останнім часом вона зникла з публічного простору.

"Телеграф" покаже архівні кадри відомої співачки з юності та згадаємо, який вигляд вона має зараз.

Софія Ротару в молодості

Майбутня зірка народилась в селі Моршинці, що на Чернівеччині. Почала співати з самого дитинства, беручи участь у різних конкурсах. Навчалась у Чернівецькому училищі, де познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Анатолієм Євдокименком. Він тоді був трубачем студентського естрадного оркестру, до якого долучилась і Софія.

Виявилось, що Анатолій закохався в молоду Ротару, коли побачив її світлину в журналі "Україна". Софія Михайлівна завжди була справжньою красунею з чорним волоссям і карими очима. Її врода зачаровувала з першого погляду.

Фото з мережі

У 1968 Ротару стала лауреатом IX Всесвітнього фестивалю молоді і студентів у Болгарії. Їй вручили золоту медаль за українську народну композицію "На камені стою" і молдовську "Люблю весну". Тоді ж вийшла заміж за Анатолія Євдокименка. Згодом народила сина Руслана.

Фото з мережі
Фото з мережі

Справжню славу співачка отримала, зігравши головну роль у музичній стрічці "Червона рута", названої на честь однойменної композиції легендарного композитора Володимира Івасюка. Там вона виконала такі пісні, як "Намалюй мені ніч" "Сизокрилий птах", "У Карпатах ходить осінь". Фільм став дуже популярним в СРСР, а Ротару після цього запросили на роботу в Чернівецьку філармонію.

Фото з мережі
Фото з мережі

Також знаковою для Софії Михайлівни стала співпраця з Івасюком. Адже композитор створював потужні пісні, які вона виконувала, популяризуючи українську музику по всьому радянському просторі. Виконавши пісню "Червона рута", Ротару прославилась як по всій країні, так і за її межами.

Фото з мережі

Згодом стала заслуженою артисткою УРСР та народною артисткою СРСР. З 90-х співачка почала активно їздити з гастролями по країнах колишнього Радянського Союзу. Вона виконувала треки "Небо — це я", "Хуторянка", "Люби мене", "Я ж його любила".

Як зараз виглядає Софія Ротару

З початку повномасштабного вторгнення артистка поширила допис, в якому написала, що молиться за українських військових. Подейкували, що народна артистка була на батьківщині, коли почалась війна.

Загалом Софія Михайлівна практично не з'являється в публічному просторі. Іноді вона публікує наслідки російських ударів по Україні або вітає шанувальників зі святами. Останнє фото виконавиця публікувала біля могили свого чоловіка, Анатолія Євдокименка на Байковому кладовищі.

Фото: Інстаграм Софії Ротару

Також відомо, що під час війни співачка не дає жодних виступів, попри те, до її концертного директора регулярно телефонують з такими пропозиціями. Сестра співачки Ауріка Ротару розповідала, що вона проживає у своєму будинку під Києвом.

З'ясувалось, що свій 77-й день народження знаменитість відсвяткувала з рідними в Італії. Відповідне відео з'явилось у мережі, як інформувало "ТСН".

Варто зазначити, що зараз Софії Ротару — 77 років, і вона все ще має чудовий вигляд. Очевидно артистка продовжує активно доглядати за собою, щоб зберегти красиву зовнішність.

Фото: Інстаграм Софії Ротару
Фото: Інстаграм Софії Ротару

Раніше "Телеграф" розповідав, який вигляд мав у молодості народний депутат Юрій Корявченков. Є архівні фото, зроблені під час його діяльності у КВК.