Народився у Макіївці, все життя пропрацював у Росії і мовчить про війну: що відомо про зірку "Аншлагу" Геннадія Вєтрова і де він зараз

Читати російською
Автор
Новина оновлена 23 вересня 2024, 11:06

Як склалася доля відомого актора та гумориста Геннадія Вєтрова

Геннадій Вєтров — відомий російський артист, гуморист, актор і ведучий, який став справжньою зіркою програми "Аншлаг". Мало хто знає, що Вєтров — уродженець Макіївки Донецької області та провів своє дитинство та юність саме в Україні. Це вже потім він став заслуженим артистом Росії і тепер мовчить про війну.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як склалася доля Геннадія Вєтрова, де зараз і що говорить про війну Росії проти України.

Геннадій Вєтров — що про нього відомо

Геннадій Вєтров народився у Макіївці Донецької області, де провів дитинство та юність. Він ще зі шкільних років був артистичним, брав участь у самодіяльності – співав, танцював, малював. Після школи пробував вступати до художньо-промислового інституту у Львові, але не вступив, тому навчався у Макіївському інженерно-будівельному інституті.

Вєтров служив в армії на Донеччині, і навіть там примудрявся виявляти свої артистичні здібності. Одного разу виступ Вєтрова побачили артисти Донецької філармонії та порадили йому стати професійним артистом. Так почався його зоряний шлях, який привів його до Росії, де він і залишився.

Геннадій Вєтров був артистом різних театрів, виступав із сольними програмами, багато гастролював. Він став справжньою зіркою програми "Аншлаг", яка свого часу була дуже популярною і в Україні.

Геннадій Вєтров зараз — де він, чим займається і що говорить про війну

Наразі Геннадію Вєтрову 65 років, він має звання заслуженого артиста Росії, живе у Москві. Продовжує творчу діяльність — виступає у складі театру "Вітрені люди", який сам заснував. І, схоже, він зовсім не згадує про своє українське коріння. Артист ніде відкрито не засуджував війну Росії проти України — він, як і багато його колег-артистів, воліє мовчати.

Проте в той же час, у своєму тік-току, де Вєтров має понад півмільйона фоловерів, він вітав росіян із Днем захисника вітчизни 23 лютого. А також під кожним відео вказує хештег, що він заслужений артист Росії. І взагалі, у нього російське громадянство, тож про Україну він не дуже й згадує.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз виглядає корінна донеччанка Тетяна Кравченко із "Сватів". Благословила окупантів на вбивства та спивається в Росії.