Відмовилася від громадянства і не спілкується з батьком-путіністом: де зараз акторка Марія Машкова і що говорить про війну (фото)

Читать на русском
Автор
2482
Марія Машкова — де зараз актриса й як виглядає
Марія Машкова — де зараз актриса й як виглядає. Фото Колаж "Телеграфа"

Марія стала однією з актрис, які не побоялися публічно критикувати режим Путіна

Відома 39-річна актриса Марія Машкова, так само як і лідер рок-гурту "Ногу звело" Максим Покровський, входять до числа російських знаменитостей, які засудили злочинні дії Путіна. Марія, попри те, що її рідний батько є прихильником диктатора, не піддалася його впливу та не побоялася на весь світ заявити про злочини армії РФ.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз Марія Машкова і як змінилося її життя після того, як вона почала критикувати "СВО". Ми дізналися, чим акторка зараз займається.

Марія Машкова — де зараз актриса і як змінилася

Зірка серіалів "Не родись красивою" та "Мамо, не горюй" Марія Машкова тривалий час жила на дві країни — Росію та США. Річ у тому, що у 2009 році вона вийшла заміж за американського піаніста Олександра Слободяника. А коли у 2022 році Росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, актриса засудила війну і цього ж року назавжди переїхала до Америки.

Марія Машкова
Марія Машкова живе у США

Через рік Марія розповіла підписникам у соціальній мережі, що відмовилася від російського громадянства і разом із дочкою вони отримали паспорт США. Також Марія відмовилася від по батькові та повної форми свого імені. Наразі офіційно її звуть Маша Машкова.

Відомо, що в Америці актриса вже повністю влаштувалась і почала брати участь в американському серіалі "Заради всього людства", а також в інших проєктах. У соціальних мережах вона розповідає про своє життя в США, створила свою виставу "Надеждины", яка скоро почне гастролі Європою, щоправда, вони будуть прощальними.

Марія Машкова
Марія Машкова створила спектакль "Надеждины"

Що говорить Марія Машкова про війну

На початку війни на своїй сторінці в Instagram Марія опублікувала пост із фотографією, зробленою у Києві. Вона написала, що її рідна країна почала бомбардувати Україну і це ніяка не "СВО", а справжня війна. Марія написала, що не знає, як росіяни житимуть далі, але її душа перебуває з народом України та її душу бомблять.

Проте її рідний батько Володимир Машков має зовсім інші політичні погляди. Актор є прихильником Путіна та підтримує війну проти України. Через це дочка з ним припинила спілкування. Володимир звернувся до Марії та закликав її "бути доброю росіянкою" і попросити у народу вибачення за зраду, але актриса у відповідь побажала йому опинитися разом із Путіним на лаві підсудних у Гаазі.

Марія Машкова та Володимир Машков
Марія Машкова разом з батьком

В інтерв’ю програми "ВДудь" на YouTube Марія заявила, що більше не думає про зустріч із батьком і більше не хоче, щоб він був у її житті. Вона любить тата, але він як і багато хто одержимий ідеєю повернення в СРСР ціною свободи майбутнього покоління.

Марія Машкова
Марія Машкова засуджує війну

На своїй сторінці в Instagram акторка продовжує публікувати пости про війну. Вона висловила сподівання, що війна незабаром закінчиться і розповіла, як правильно розмовляти про війну з родичами, які залишилися у РФ і вірять Путіну. Марія не ображає свою країну та зазначає, що не відмовлялася від свого батька, просто вони не спілкуються. Актриса пише правду про російські бомбардування і сподівається на те, що настане мир і "всі добрі переможуть усіх поганих".

"Телеграф" писав раніше, де зараз і що говорить про війну популярний у Росії співак Вітас. Раніше він мешкав в Одесі.