Зірка "Бригади" Павло Майков жив у Києві 10 років: яким був у юності актор, який засудив війну і "перевзувся" (фото)

Читать на русском
Автор
2038
Павло Майков ріс із сестрою Анастасією Стоцькою Новина оновлена 27 вересня 2024, 12:44
Павло Майков ріс із сестрою Анастасією Стоцькою. Фото Колаж "Телеграфу"

Актор виступив проти "війни держав", але раніше порушив кордон України

Російський актор Павло Майков, зірка забороненого в Україні серіалу "Бригада" через російський пропагандистський вплив, виріс в Україні та навіть закінчив українську школу.

Разом із батьками та сестрою Анастасією Стоцькою, яка стала відомою в країні-агресорці співачкою та актрисою, Майков жив у Києві. Це було з 1982 до 1992 рік.

Народившись 15 жовтня 1975 року в московських Митищах, після розлучення батьків у віці 7 років Павло переїхав з мамою до Києва, і наступні десять років жив у столиці. За цей період Майков також закінчив місцеву музичну школу (фортепіано та скрипка).

Павло Майков у дитинстві
Павло Майков у дитинстві

В Україні у Майкових з’явилася нова родина. Мама майбутнього актора зійшлася з лікарем-реаніматологом Олександром Стоцьким та подарувала новому чоловікові дочку Анастасію.

Павло Майков у дитинстві Анастасія Стоцька
Павло Майков із батьками та сестрою Анастасією Стоцькою
Павло Майков в дитинстві Анастасія Стоцька в дитинстві
Мама та вітчим Павла Майкова

1992 року Майков вирішив вступити до московського Театрального училища імені Бориса Щукіна. Разом із мамою він переїхав до Росії, проте поступити з першого разу йому не вдалося. Коли підросла Стоцька, вона також переїхала до Москви підкорювати російський шоубізнес.

Павло Майков Анастасія Стоцька
Майков та Стоцька у дитинстві у Києві

Брат із сестрою спілкуються й донині, хоча мають різні погляди на життя. Війну в Україні Павло Майков засудив, але назвав це "боєм між різними державами". Наразі актор продовжує жити та працювати у РФ, і більше не засуджує вбивство українців.

Павло Майков в молодості Анастасія Стоцька в молодості

2017 року Майков відвідав Крим, тим самим порушив державний кордон України. Він внесений до "Миротворця" за незаконну гастрольну діяльність на території окупованого Росією півострова. "Жодної реакції не буде. Політика — це не моя гра. Я взагалі в Радянському Союзі народився, моя країна — СРСР", — прокоментував Майков росЗМІ.

Павло Майков миротворець
Павло Майков у "Миротворці"

Раніше захищала українських активістів скандальна Тетяна Монтян. "Телеграф" розповідав, як адвокат зрадила Україну і стала пропагандисткою в Росії.