Немає онуків, є двоє собак: як виглядають дорослі діти 62-річного Ігоря Кондратюка і що про них відомо

Читать на русском
Автор
1383
Ігор Кондратюк не часто розповідає про свою родину та дітей Новина оновлена 28 вересня 2024, 19:08
Ігор Кондратюк не часто розповідає про свою родину та дітей. Фото Колаж "Телеграф"

Телеведучий та шоумен має трьох дорослих дітей, а у шлюбі з дружиною вони вже понад 30 років

Ігор Кондратюк — відомий український телеведучий, шоумен та продюсер, який запам’ятався українцям як незмінний ведучий програми "Караоке на Майдані", яка виходила на телебаченні близько 20 років. Також він відомий своїм скандалом та судами з екс-підопічним Віталієм Козловським. Незважаючи на публічність і те, що Кондратюк часто висловлює свою думку на тему суспільно-політичних подій в Україні, він дуже рідко говорить про особисте життя та свою родину.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, скільки дітей у Ігоря Кондратюка, і чому він не має онуків.

Ігор Кондратюк сім’я

Дружина та діти Ігоря Кондратюка — що про них відомо

Ігор Кондратюк уже багато років одружений із Олександрою Городецькою. Відомо, що вона – фінансист і як раніше розповідав продюсер, між ними виник службовий роман. За словами Кондратюка, дружина є його правою рукою та веде його фінансові справи. І за весь час сімейного життя вони ніколи не перебували на межі розлучення, хоча конфлікти все ж інколи виникали.

Ігор Кондратюк, дружина
Ігор Кондратюк сім’я

Олександра Городецька у шлюбі з Кондратюком народила йому трьох дітей – двох синів та доньку. Відомо, що нині діти пари вже дорослі. Так, старшому синові Сергію 37 років, середньому Данилу – 26 років, а дочці Поліні — 20 років.

Ігор Кондратюк сім’я

Двоє синів Кондратюка мешкають у Києві. Старший Сергій знімає соціальні ролики. А ось молодший син Данило займається блокчейном. Окрім цього, юнак організував благодійний фонд та допомагає ЗСУ А ось молодша дочка Поліна зараз перебуває у США. Там дівчина проходить навчання і надалі може стати інженером космічних систем.

В інтерв’ю програмі "Неймовірна правда про зірок" Ігор Кондратюк розповів, що його старший син Сергій розлучився з дружиною під час війни. Також шоумен зізнався, що у них із дружиною немає онуків, але вони не можуть на це вплинути.

"У мене немає онуків, двоє собак є. Ми з дружиною зрозуміли, що хочемо чи не хочемо – це не має значення, тому що ми нічого не можемо зробити", – сказав Ігор Кондратюк.

Ігор Кондратюк сім’я
Ігор Кондратюк сім’я
Ігор Кондратюк сім’я

Раніше "Телеграф" розповідав, що відомо про дружину Юрія Бойка та як вона виглядає. Народила шістьох дітей і зберігає золото у російському банку.