Від сільського співака до "повелителя вовчиць": як виглядав Олег Винник у молодості і як він став відомим

Читати російською
Автор

Співак був мегавідомим в Україні до початку війни

Відомий український співак Олег Винник, який нещодавно звернувся до українських військових з Німеччини, був дуже відомою постаттю в нашій країні. Він запам’ятався нам як харизматичний блондин із блакитними очима, але яким був виконавець у дитинстві та молодості?

Олег Винник народився й виріс у селі, але це не завадило йому стати одним із найвідоміших співаків в Україні та секс-символом багатьох жінок. Після втечі за кордон на початку повномасштабного вторгнення, армія шанувальниць частково відвернулася від кумира, однак в артиста все ж залишилися фанатки.

Що відомо про дитинство Олега Винника

Народився Олег Винник 31 липня 1973 року у селі Вербівка, що на Черкащині у простій сільській родині. За кілька років сім’я переїхала в село Червоний Кут, де Винник навчався у середній школі. Здобував освіту також в училищі в місті Канів за спеціальністю "Керівник самодіяльного народного хору". Також проходив стажування у Німеччині у рамках програми обміну студентів.

Фото з видання "Ліза"

Після навчання в училищі Олег працював у філармонії в місті Черкаси артистом та солістом. Також готувався до роботи за кордоном, вивчаючи німецьку мову.

Молодість та початок кар’єри

Олег Винник також працював у Німеччині і виступав у мюзиклах та оперетах у театрах. Тоді він здобув визнання публіки як вокаліст. Перебуваючи у Німеччині, Винник став створювати власні пісні, а пізніше й сольний проєкт.

Перша пісня, яка мала назву "Аромат моей мечты" була написана у 2003 році, а дебютний виступ відбувся у Німеччині. У 2006 році Олег Винник познайомився з Олександром Горбенком, який пізніше став продюсером артиста в Україні.

Фото з видання "Ліза"

Коли Олег Винник повернувся в Україну, став співати українською. У 2011 році вийшов перший альбом "Ангел", який приніс виконавцю популярність. Згодом пісні стали одними з найпопулярніших в Україні, а у Винника з’явилася армія шанувальниць.

Як виглядає Олег Винник зараз

Після втечі Олега Винника до Німеччини у 2022 році, він на рік зник з медіапростору, після чого дав скандальне інтерв’ю. Після цього артист знову перестав з’являтися в інфопросторі.

https://www.instagram.com/valery_baron/

Однак раптово артист анонсував нову пісню в серпні 2024. Олег Винник створив сторінку в TikTok і став нагадувати про себе. Однак артист все ж не повернувся в Україну, а передавав привіт своїм фанам та нашим захисникам із Німеччини.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Олег Винник розлютив українців новою піснею. Українцям не сподобалося повернення "повелителя вовчиць" після двох років мовчання.