Їздила до окупантів на Донбас і зникла? Киянка-путіністка Успенська заявила про викрадення доньки

Читать на русском
Автор
Успенська навіть приплела до цієї історії українські спецслужби Новина оновлена 03 жовтня 2024, 11:20
Успенська навіть приплела до цієї історії українські спецслужби. Фото Колаж "Телеграф"

Співачка не знаходить собі місця і будує теорії, що могло статися з її дорослою дочкою

Російська співачка з українським корінням Любов Успенська, яка підтримує політику Путіна, заявила про зникнення її доньки Тетяни Плаксіної. Артистка вважає, що дівчину могли викрасти з метою шантажу. Також вона не виключає, що зникнення Тетяни може бути пов’язане з її візитами до окупантів на Донбас.

Як пишуть російські ЗМІ, Тетяна Плаксіна зникла близько тижня тому, коли її мати була на гастролях. Вона нібито залишила всі свої телефони вдома і зв’язатися з нею неможливо.

Любов Успенська, Тетяна Плаксіна

"Я приїхала щойно з Баку, пропала моя дочка Таня! Я не можу її знайти. Її телефони залишилися вдома, мені страшно, бо Таня може бути замішана з поїздкою до ДНР, ЛНР. Я не знаю, це може бути один із варіантів", — цитують слова Успенської російські телеграм-канали.

Любов Успенська, Тетяна Плаксіна

За словами співачки, у її домі працюють люди, проте ніхто нічого не бачив і нічого не може розповісти про зникнення Тетяни, яка раніше мала проблеми з наркотиками. Також Успенська не виключає, що її Тетяну могли викрасти шантажисти, бо вона є донькою відомої артистки.

Любов Успенська, Тетяна Плаксіна

Пізніше російські пропагандистські ЗМІ та ТГ-канали поширили інформацію про те, що Тетяну Плаксіну могли викрасти українські спецслужби. Вони наводять слова адвоката Успенської, яка заявила, що Плаксіну нібито "накачали наркотиками та змусили записати відео під диктовку, щоб дискредитувати матір-путіністку".

Раніше "Телеграф" розповідав, що путіністка Успенська судитиметься з Кіркоровим. Виявилося, що він назвав її "жебрачкою".