P. Diddy хотів затягнути принців Гаррі та Вільяма на свої вечірки: що відомо

Читати російською
Автор
Новина оновлена 03 жовтня 2024, 15:40

На підозрілі заходи запрошували й членів королівської родини

Днями розгорівся масштабний скандал навколо американського репера Шона Комбса, більш відомого, як P. Diddy. Його заарештували в США за підозрою у торгівлі людьми, сексуальному насильстві та рекеті. Йшлося про організацію так званих "білих вечірок", на яких відбувалися сексуальні злочини. У скандалі також фігурують імена відомих особистостей. Тепер з'явилися нові деталі у цій справі.

Виявилось, що репер запрошував на свої "білі вечірки" принців Вільяма та Гаррі, коли вони були холостяками. Однак помічники королівської родини відмовили братів від такої ідеї. Про це розповів королівський біограф Крістофер Андерсен, пише Fox.news.

За словами Андерсена, таку пропозицію принци Вільям та Гаррі отримували ще в молодості. Тоді вони часто відвідували різні вечірки у Лондоні.

"Дідді запросив і Вільяма, і Гаррі, коли брати були молодими та самі потрапляли в проблемні ситуації. Очевидно, що в молодості обидва принци зробили багато заголовків своїми витівками у нічних клубах Лондона та його околиць", — сказав Крістофер.

Принци Вільям і Гаррі, Шон Комбс, Каньє Вест, Фото: Getty Images

Королівський біограф зазначив, що брати відхилили запрошення за порадою помічників у палаці. Це й врятувало їх від негативних наслідків у майбутньому.

"Як молоді холостяки, Вільям і Гаррі могли б легко сказати "так" і відвідати одну з диких вечірок Дідді. Завдяки своїм палацовим кураторам вони там "ухилилися від кулі", — зазначив Андерсен.

Водночас ірландський телеведучий Грем Нортон запитував у P. Diddy, чи запрошував він принців Вільяма та Гаррі на свої вечірки. Відповідь репера була неоднозначною: "Я не думаю… більше ні. Я маю на увазі, поки ви не дізнаєтеся…". Йшлося про те, що репер припинив кликати принца Вільяма на вечірки, коли дізнався про його заручини з Кейт Міддлтон.

Деталі скандалу

Усе почалося з того, що ексобраниця репера Кессі Вентура звинуватила його у зґвалтуванні, сексуальній торгівлі та фізичному насильстві. Через певний час на P. Diddy почали позиватися інші особи, які звинувачували його у сексуальному насильстві, незаконному розповсюдженні інтимних відео та примусу до проституції. Йшлося про 60 чоловіків і 60 жінок, які були неповнолітніми на момент інциденту.

"Білі вечірки" Шона Комбса, Фото: Getty Images

Правоохоронців зацікавили "білі вечірки", які проводив Шон Комбс з 1999 року. Вони починалися як світські заходи, а згодом там відбувалися оргії, які супроводжувалися наркотиками та сексуальними злочинами. Підозру викликали, зокрема 1000 пляшок дитячої олійки та лубрикантів, які знайшли в будинку репера.

Цікаво, що до скандалу дотичні чимало світових знаменитостей. Ймовірними жертвами можуть бути виконавці Джастін Бібер, Ашер та актор Леонардо Ді Капріо. А от співучасниками сексуальних злочинів можуть бути Джей Зі, Бейонсе та Дженніфер Лопес.

Раніше "Телеграф" писав, як зараз виглядає могила хореографа Григорія Чапкіса. На ній встановили дещо особливе.