Навмисно вбивав: один із підозрюваних у справі про смерть Меттью Перрі визнав свою провину

Читать на русском
Автор
У справі про вбивство Меттью Перрі п’ять підозрюваних Новина оновлена 03 жовтня 2024, 12:00
У справі про вбивство Меттью Перрі п’ять підозрюваних. Фото Getty Images

Лікар визнав себе винним у смерті зірки Меттью Перрі

У середу, 2 жовтня, в окружному суді США в Лос-Анджелесі відбулося судове засідання, в якому один із п’яти підозрюваних доктор Марк Чавес визнав свою провину. Він зізнався у незаконному поширенні препарату кетамін, який згодом і вбив відомого актора.

Як повідомляє видання Reuters, доктор Чавес визнав свою провину і тепер йому може загрожувати до 10 років ув’язнення. Ще один лікар, який також є серед підозрюваних, Сальвадор Пласенсія не визнав своєї провини. Також відмовляється визнавати провину співвідповідач у цій справі Джасвін Сангха, яка, на думку слідчих, була незаконним постачальником препарату. Ці двоє підозрюваних постануть перед судом у березні.

Меттью Перрі
Меттью Перрі. Фото: Getty Images

Тим часом помічник Меттью Перрі Кеннет Івамаса визнав, що це він ввів актору кетамін, який отримав від Джасвін Сангхи.

На думку звинувачення доктор Сальвадор Пласенсія купив кетамін у Марка Чавеса. У їхньому листуванні на тему ціни препарату, яку мав заплатити Меттью Перрі, пролунала фраза: "Цікаво, скільки заплатить цей ідіот".

Чавес, який визнав свою провину, відповів під присягою, що отримував кетамін за підробленим рецептом, виписаним для іншого пацієнта. І він точно знав, що препарат призначався для Меттью Перрі.

Друзі, Меттью Перрі
Меттью Перрі у серіалі "Друзі". Фото: Getty Images

Нагадаємо, Меттью Перрі було знайдено мертвим у жовтні 2023 року у своєму будинку. Причиною смерті актора стало передозування кетаміном.

Раніше "Телеграф" розповідав про останні слова зірки "Друзів". Ось що сказав Меттью Перрі перед своєю смертю.