Останні слова зірки "Друзів": що сказав Меттью Перрі перед своєю смертю

Читать на русском
Автор
681
Меттью Перрі помер у 54 роки Новина оновлена 17 серпня 2024, 16:59
Меттью Перрі помер у 54 роки. Фото Getty Images

Актор помер через передозування кетаміну

Стало відомо, що говорив американський актор, зірка популярного у 90-х ситкому "Друзі" Меттью Перрі перед своєю смертю. Знаменитості, який помер на 55 році життя, не стало від передозування медичного препарату — кетаміну.

Як повідомляє pagesix, за кілька годин до загибелі Перрі звернувся до свого особистого помічника зі словами "Уколи мені велику дозу". Саме цього асистента та ще кілька інших людей заарештували через підозри у вбивстві відомого актора.

У день своєї смерті Меттью просив 59-річного помічника Кеннета Івамасу ввести йому кетамін тричі, і його останні слова продемонстрували, наскільки актор був залежний від цього препарату.

Відповідно до судових документів, отриманих NBC News, зірка "Друзів" попросив Івамасу ввести йому першу дозу кетаміну о 8:30 ранку 28 жовтня. Другу дозу він отримав приблизно за чотири години. Потім актор попросив Івамасу ввести йому третю дозу та підготувати джакузі. Підкорившись своєму босу, Івамаса залишив будинок Перрі, щоб виконати доручення. Повернувшись, він виявив знаменитість мертвим.

Нагадаємо, що Меттью Перрі помер у своєму особняку в Лос-Анджелесі 28 жовтня 2023 року. З актором прощалися на закритій церемонії 4 листопада, включаючи всіх колег із серіалу "Друзі". Зірку поховано на лос-анджелеському цвинтарі Форест-Лаун.