"Де вони були у 2014 році?". Тарас Тополя оцінив "підтримку" України від Пугачової і Галкіна

Читати російською
Автор
Новина оновлена 08 жовтня 2024, 15:54

Артист розповів, що думає про "хороших росіян"

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який разом зі своїми музикантами з початку повномасштабного вторгнення став на захист України та побував у гарячих точках, поділився своєю думкою про так званих "хороших росіян". Зокрема, артист розповів, що думає про підтримку України Пугачовою та Галкіним.

Як розповів Тарас Тополя в інтерв’ю виданню "Обозреватель", він дуже скептично ставиться до такої підтримки. Однак, якби Галкін, наприклад, заявив, що піде у президенти Росії, то тоді можна було б щось говорити.

"Я ставлюся до них індиферентно, прозоро. Якби Галкін, наприклад, заявив, що йде в президенти, і серйозно націлився б на крісло глави Росії, тоді я почав би до нього якось ставитися, коментувати", — каже Тополя.

https://www.instagram.com/tarastopolia/

За його словами, зараз позиція Максима Галкіна впливає на Путіна та його військову машину приблизно, як помах крил метелика.

"Якось паралельно. Вони з Пугачовою начебто підтримують Україну і все. Знову ж таки, де вони були у 2014 році, у 2015 році?", — підсумував музикант.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що фронтмен "Антитіла" Тополі розповів, чим має закінчитися війна. Це буде для нього ідеальною перемогою України.