Замість репера P.Diddy затримали його двійника? У мережі знайшли розгадку загадкових фото

Читать на русском
Автор
574
P. Diddy, Шон Комбс Новина оновлена 08 жовтня 2024, 16:01
P. Diddy, Шон Комбс. Фото Getty Images

Деякі люди вважають, що репер не був заарештований

Нещодавно мережу сколихнув скандал, який стосувався американського репера Шона Комбса або ж P. Diddy. Правоохоронці запідозрили його в торгівлі людьми, сексуальному насильстві й рекеті та заарештували. Однак тепер люди засумнівалися, чи поліція дійсно затримала репера.

Користувачі тіктока запідозрили, що правоохоронці тримають під арештом двійника Шона Комбса. Про це стали говорити, аналізуючи фото чоловіка в мережі, який нагадує репера. На одному знімку можна побачити чоловіка в оточенні поліцейських, а інший — це його світлина після арешту.

Фото: Інстаграм Riiah Mitchell
Фото: Інстаграм Riiah Mitchell

Окремі люди почали писати, що в цього чоловіка надто близькі розташовані очі та немає родимок, як у P. Diddy. До того ж на світлині в затриманого з одного боку є ланцюжок, а на іншому — немає. Згодом вони дійшли до висновку, що фото створені штучним інтелектом.

Серед інших неправдоподібних деталей — розмите око копа та не зав'язана краватка. Несправжність цих знімків підтвердили й досвідчені криміналісти.

Фото з мережі

Натомість теорія змови про те, що під арештом перебуває несправжній P. Diddy підкріплюється новими деталями. А все тому, що приватний літак, схожий на той, що має репер, приземлився в Новій Зеландії. Подейкують, що Комбс міг прилетіти в цю країну для виступу.

Нагадаємо, що увагу поліції привернули "білі вечірки", які влаштовував Шон Комбс з кінця 90-х. Вони мали вигляд звичайних заходів, але після них відбувалися оргії з наркотиками та сексуальними злочинами. Як доказ у помешканні репера виявили 1000 пляшок дитячої олійки та лубрикантів. До того ж у сексуальних злочинах могли брати участь світові зірки — Джей Зі, Бейонсе та Дженніфер Лопес.

Раніше "Телеграф" писав про те, що принців Гаррі та Вільяма також запрошували на "білі вечірки". Ми розповіли, чи брали участь члени королівської родини в таких заходах.