Скандальний репер P. Diddy передумав зводити рахунки з життям: що відомо про його справу

Читать на русском
Автор
Репер P. Diddy Новина оновлена 30 вересня 2024, 21:12
Репер P. Diddy. Фото Getty Images

Репера ув'язнили майже два тижні тому

Відомий репер P. Diddy, якого нещодавно заарештували за звинуваченням у секс-торгівлі та рекеті, ймовірно, не вчинятиме самогубство. Його зняли з відповідного нагляду у в'язниці.

Зараз музикант зосередився на підготовці до майбутнього суду. Про це повідомляє The Daily Star з посиланням на правоохоронні органи.

Шон Комбз, відомий під псевдонімом P. Diddy, перебуває у Метрополітенському центрі ув'язнення у Брукліні, Нью-Йорк, вже майже два тижні. Спочатку за ним наглядали через ризик самогубства, оскільки його психічний стан після арешту був невідомий. Тепер джерело у правоохоронних органах повідомляє, що репер "зосереджений і дуже сильний". Він нібито "концентрується на своєму захисті та готується до суду".

Арешту P. Diddy передувало масштабне розслідування, яке розпочалося ще у листопаді 2023 року. Тоді колишня дівчина репера Кессі Вентура звинуватила його у зґвалтуванні, сексуальній торгівлі та фізичному насильстві. Хоча Вентура згодом відкликала свою заяву, це спонукало інших жертв заговорити.

Протягом наступних місяців на P. Diddy надійшло кілька позовів від різних осіб, включаючи неповнолітніх на момент інциденту. Вони звинувачували репера у сексуальному насильстві, незаконному розповсюдженні інтимних відео та примусу до проституції.

Особливу увагу привернули так звані "білі вечірки", які P. Diddy влаштовував з 1999 року. Ці заходи нібито починалися як звичайні світські події, але пізніше перетворювалися на оргії з вживанням наркотиків та сексуальними злочинами. Серед гостей були численні голлівудські знаменитості, пишуть ЗМІ.

25 березня 2024 року у будинку репера провели обшук. Правоохоронці вилучили наркотики, відеозаписи вечірок, зброю та понад 1000 пляшок дитячої олійки та лубрикантів. Ця знахідка викликала резонанс та підозри щодо можливого використання цих речей для сексуальних злочинів.

Слідство припускає, що кількість потенційних жертв P. Diddy може сягати десятків, а можливо й сотень осіб. Серед них можуть бути як невідомі особи, так і зірки шоубізнесу. В інтернеті навіть з'явилися теорії змови, які пов'язують P. Diddy зі смертю таких відомих музикантів як Алія, Left Eye та Майкл Джексон. Проте ці припущення наразі не мають офіційного підтвердження.

Адвокати P. Diddy заперечують усі звинувачення. Вони стверджують, що репер купував ці речі гуртом, як це роблять багато американців. Однак, враховуючи масштаб звинувачень та кількість постраждалих, справа P. Diddy обіцяє стати одним з найгучніших скандалів у світі шоубізнесу за останні роки.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав, у кого із зірок Голлівуду є українське коріння. У списку не лише Ольга Куриленко, яка зіграла дівчину Бонда.