Через сім років: Джоні Депп повернувся до легендарного образу Джека Горобця (фото)

Читать на русском
Автор
1007
Джонні Депп повернувся до ролі Джека Горобця — відомі деталі Новина оновлена 27 вересня 2024, 22:37
Джонні Депп повернувся до ролі Джека Горобця — відомі деталі. Фото https://www.playground.ru/

Ця роль принесла актору велику популярність

Відомий голлівудський актор Джонні Депп, який багатьом глядачами запам’ятався завдяки ролі Джека Горобця в "Піратах Карибського моря", знову з’явився в легендарному образі. Тільки не заради зйомок у фільмі, а заради того, щоби порадувати своїх маленьких фанатів.

Про це повідомляє Twitter OSI Donostialdea ESI. Це дитяча лікарня, яку відвідав кіноактор.

Знаменитість через 7 років знову перетворився на Джека Горобця, щоб здійснити візит до однієї з лікарень в Іспанії. Його сюрприз маленьким пацієнтам відбувся у рамках поїздки зірки на фестиваль у Сан-Себастьяні.

Джонні Депп
Джонні Депп в образі Джека Горобця відвідав пацієнтів у лікарні
Джонні Депп
Джонні Депп із дітьми

У лікарні Депп спілкувався та грав із пацієнтами з педіатричного та онкологічного відділень. Він сміявся з дітьми й не виходив з образу.

Джонні Депп
Джонні Депп знову перетворився на Джека Горобця

" Від усього персоналу лікарні ми висловлюємо нескінченну подяку Джонні Деппу за його час, підтримку та енергетику ", — йдеться у повідомленні.

Джонні Депп
Джонні Депп відвідав дітей у лікарні

Джоні Депп раніше вже відвідував дитячі відділення лікарень у всьому світі в образі Джека Горобця — від Ванкувера та Парижа до Лондона та Брісбена, а також у кількох містах США. Візит Деппа відбувся після дебюту його нового фільму "Моді: три дні на крилах божевілля" на 72-му Міжнародному кінофестивалі.

Джонні Депп
Джонні Депп у лікарні Іспанії

Зазначимо, що в образі Джека Горобця актор Джонні Депп з’явився у п’яти фільмах "Піратів Карибського моря". Остання частина за його участю вийшла у 2017 році.

"Телеграф" писав раніше, що подружка Джонні Деппа з Росії вперше показала їхнє спільне фото. На фото актор показує об’єктив камери непристойний жест.