Подружка Джонні Деппа з Росії вперше показала їхнє спільне фото

Читать на русском
Автор
873
Юлії Власовій байдуже, що її країна вбиває українців Новина оновлена 04 серпня 2024, 15:59
Юлії Власовій байдуже, що її країна вбиває українців. Фото instagram.com/im__iuliia

28-річна блондинка козирнула "дружбою" з ветераном Голлівуду

Американський актор Джонні Депп, якому приписують роман із російською моделлю Юлією Власовою, "засвітився" на спільному фото з 28-річною білявкою. Дівчина похвалилася "дружбою" з 61-річним голлівудським красенем у соціальній мережі.

Так, Власова, якій, мабуть, байдуже, що її країна напала на мирних українців та вбиває навіть дітей, опублікувала у сторіс Інстаграму чорно-білий знімок. На фото Джонні Депп показує в об’єктив камери непристойний жест — середній палець.

"Це єдине, що дозволяє мені справлятися з хейтом від злих людей", — підписала фото Власова. При цьому біля жесту Джонні закріплено напис "Та пішли вони!!!".

джонні депп Юлія Власова

Варто уточнити, що росіянка не має жодних антивоєнних постів і закликів зупинити війну в Україні. Блондинка хвалиться своїм лакшері-життям, відпочиває на закордонних курортах і не має жодної позиції щодо агресивної політики свого президента Путіна.

Юлія Власова
Фото: instagram.com/im__iuliia

Власова неабияк зіпсувала репутацію Джонні Деппа в Україні. Раніше "Телеграф" писав, що російська модель є ровесницею дочки голлівудського актора.