Не у сукнях і не на підборах, але не менш відверто: скандальна Плантовська кардинально змінила образ (фото)

Читать на русском
Автор
597
Іванна Плантовська похвалилася стрункою фігурою Новина оновлена 03 серпня 2024, 10:20
Іванна Плантовська похвалилася стрункою фігурою. Фото https://www.instagram.com/ivankaa._________/

Колишня прикордонниця хвалиться гламурним життям у соцмережах

Скандальний експресофіцер Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України Іванна Плантовська, яку у 2023 році звільнили через розкішний новорічний відпочинок у Парижі, продовжує "світити" своє лакшері-життя в соціальних мережах.

Дівчина, яка любить люксові курорти і хвалиться перед підписниками в Інстаграмі образами у відвертих вбраннях, цього разу приміряла спортивний лук. Нові фотографії Плантовська запостила у своєму акаунті, на який підписано понад 19 тисяч людей.

"Те саме світло, яке ви бачите в інших, сяє і всередині вас", — написала Іванна до одного зі своїх знімків. На ньому дівчина позує у білому боді з довгими рукавами, з брендовою сумочкою, годинником та сонцезахисними окулярами.

Судячи з геотегу, сфоткали експрикордонницю у Browary Warszawskie — у броварні у Варшаві. Можна припустити, що зараз Іванна Плантовська перебуває у Польщі.

Іванна Плантовська у боді

Також дівчина приміряла ще один спортивний образ. На другому фото Іванна позує у білому спорт-бюстгальтері, спідниці фірми Nike та масивних кросівках.

Іванна Плантовська у спідниці

Найчастіше Плантовська радує своїх фанів модними образами у сукнях та на туфлях. Оцінити зміну свого іміджу Іванна запропонувала у сторіс Інстаграму.

Іванна Плантовська у сукні

Зазначимо, що українка не соромиться хвалитися гламурним та безтурботним життям закордоном, поки в Україні триває кровопролитна війна з Росією. Раніше "Телеграф" розповідав, як раніше виглядала скандальна прикордонниця Плантовська.