Повні протилежності: як виглядали в молодості Кейт Міддлтон і Меган Маркл

Читать на русском
Автор
1925
Кейт Міддлтон і Меган Маркл
Кейт Міддлтон і Меган Маркл. Фото Колаж "Телеграфу", gettyimages.com

Життя жінок до шлюбу було зовсім різним

Кейт Міддлтон і Меган Маркл часто порівнюють як дружин принців Вільяма та Гаррі. Жінки так і не стали близькими подругами, хоча часто перетиналися на різних заходах і обоє належали до королівської родини. Відколи Маркл разом із чоловіком, принцом Гаррі відмовилась від королівського титулу, їхні стосунки стали ще більш холодними.

Кейт Міддлтон і Меган Маркл об'єднувало те, що обоє вийшли заміж за представників британської королівської родини. В іншому — вони мають різні шляхи, зацікавлення та способи життя. Більше — розкаже "Телеграф".

Як виглядала в молодості Кейт Міддлтон

Принцеса Уельська народилася в 1982 році в англійському графстві Беркшир. Батьки Кейт працювали в цивільній авіації: Керол — стюардесою, а Майкл — авіадиспетчером. Міддлтон належить до шляхетського роду: вона є нащадком Короля Едуарда III та IV. А через прабабусю Олівію Міддлтон належить до шляхетного роду Люптонів.

У юні роки майбутня принцеса обожнювала спорт і навіть була лідером жіночої команди з хокею, коли навчалась в коледжі. На початку 2000-х почала здобувати освіту в Сент-Ендрюському університеті, де й зустріла принца Вільяма. Вони вивчали у виші історію мистецтв, але згодом Вільям вирішив, що географія йому більше цікава.

Фото: Getty Images

Відомо, що Міддлон разом із Вільямом орендували разом заміський котедж під час студентства. У той період і почалися їхні романтичні стосунки. Пара разом подорожувала, а також Кейт була однією з невеликої кількості гостей на 21 Дні народження принца.

Фото: Getty Images

У ті часи Кейт мала вигляд звичайної студентки, яка нічим не відрізняється від інших. Вона одягалась скромно, але зі смаком. Також Міддлтон потрапляла в об'єктиви камер із серйозною мімікою. Майбутня принцеса навіть зверталась до адвоката через постійні переслідування папараці.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

З 2005 року Кейт стала виходити у світ разом з принцом частіше. Тоді в пресі подейкували, що пара невдовзі одружиться. Утім, у той період Вільям навчався в Королівській військовій академії, а Кейт отримала роботу у відділі закупівель магазину одягу Jigsaw. Згодом принц продовжив тренуватися у військовому таборі, тоді як Міддлтон жила в Лондоні. Тоді був складний період стосунків пари, й вони розставалися.

Фото: Getty Images

Через певний час Кейт і Вільям відновили стосунки. У 2010 році принц зробив пропозицію Міддлтон, а в наступному — вони зіграли гучне весілля у Вестмінстерському абатстві в Лондоні. Подружжя перебуває в шлюбі вже 13 років. Вони мають 3 дітей: Джорджа, Шарлотту і Луї.

Як виглядала в молодості Меган Маркл

Меган Маркл з'явилась на світ в Лос-Анджелесі. Батько — режисер голландсько- ірландського походження, тоді як мати — афроамериканка, яка працює психологом.

Коріння Маркл по мамі сягає Африки: її предки були рабами на плантаціях у США. При цьому цікаво, що її тато — Томас є нащадком короля Англії Едуарда III, тому Маркл має й частково шляхетське походження. У віці 6 років батьки Меган розлучилися, й вона залишилась жити з мамою.

Меган навчалась у Північно-Західний університет на двох спеціальностях — "міжнародні відносини" і "акторська майстерність". Після закінчення вишу Маркл почала акторську кар'єру, дебютувавши в серіалі "Головний госпіталь". У цей період працювала й також фотомоделлю.

Фото: Getty Images

Меган також брала участь у таких серіалах, як "Місце злочину: Нью-Йорк", "90210: Нове покоління", "Межа" та "Касл". Але найбільше прославилась однією з головних ролей у серіалі "Форс-мажори", в якому знімалась протягом 7 років. Тоді жінка стала широко впізнаваною.

Фото: Getty Images

У роки своєї акторської кар'єри Маркл, як і зараз, була ефектною брюнеткою зі сліпучою усмішкою. Вона одягала на публічні заходи короткі сукні, а також джинси, футболки, кардигани.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

А от з принцом майбутня принцеса познайомилась у районі Сохо, що в Нью-Йорку на закритій вечірці. Згодом виявилось, що Гаррі побачив дівчину в "Форс-мажорах", і вона йому дуже сподобалась. Тож він попросив знайомого влаштувати йому зустріч з Меган. Так вони й познайомилися у 2016 році. Стосунки Меган і Гаррі розвивалися доволі швидко, адже вже через рік пара заручилась.

Фото: Getty Images

У 2018 році пара зіграла пишне весілля, за яким спостерігав весь світ. А вже через 2 роки герцог і герцогиня Сассекські вирішили відмовитися від виконання королівських обов'язків і свого титулу. Вони перебралися до США, де живуть й сьогодні. Подружжя виховує двоє дітей — сина Арчі та доньку Лілібет.

Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" писав, куди зник колишній народний депутат Єгор Фірсов. Його життя зараз кардинально змінилось.