З рудими кучерями та пронизливим поглядом: як виглядала Пугачова, коли Галкін тільки з’явився на світ

Читати російською
Автор
Новина оновлена 12 жовтня 2024, 15:16

Співачка старша за свого чоловіка на 27 років, проте це не завадило їхньому шлюбу

Алла Пугачова — відома радянська та російська співачка, яку називають примадонною естради. Вона більшу частину свого життя провела на сцені, а зараз, коли їй уже 75 років, вона не виступає, хоч і з’являється час від часу на світських заходах. З початку повномасштабної війни, яку Росія розв’язала в Україні, Пугачова із чоловіком Максимом Галкіним виїхали з РФ та підтримали українців.

"Телеграф" розповість, як на початку кар’єри виглядала Алла Пугачова. До речі, коли вона вже була на вершині популярності, на світ тільки з’явився її молодший майже на 30 років чоловік Максим Галкін.

kp.ru

Алла Пугачова в молодості — якою вона була

Алла Пугачова почала співати з дитинства, вона ходила до музичної школи, а потім закінчила музичне училище. Свій перший гастрольний тур Алла Борисівна відіграла ще 1965 року. Однак слава не відразу прийшла до яскравої артистки — спочатку вона виступала солісткою у складі різних колективів, а починати сольну кар’єру спочатку боялася.

Справжня слава до Пугачової прийшла в середині 70-х років, а коли вона випустила пісню "Арлекіно", тоді про неї дізнались у всьому Радянському союзі. Ця пісня стала справжньою візитівкою артистки.

Повноцінною сольною співачкою Алла Борисівна стала у 1977 році. Також Пугачова зіграла чимало головних ролей у кіно.

На той час вона була яскравою і незабутньою зіркою — з густими рудими кучерями, пронизливим поглядом і норовливим характером. А її вбрання викликали заздрість у всіх радянських жінок.

І поки Алла Пугачова активно будувала творчу кар’єру та особисте життя, виходила заміж і розлучалася, у 1976 році на світ з’явився Максим Галкін. І саме він через роки став тим чоловіком, який по-справжньому ощасливив Пугачову. Він молодший за свою дружину на 27 років, проте різниця у віці не завадила артистам побудувати щасливу родину. До того ж вони народили двох сурогатних дітей, вихованням яких тепер займаються.

Раніше "Телеграф" розповідав, як у молодості виглядав держзрадник Віктор Медведчук. Був агентом КДБ і став кумом Путіна.