Кейт Міддлтон "відлякувала" конкуренток від принца Вільяма одним простим способом

Читать на русском
Автор
1476
Кейт Міддлтон і принц Гаррі у шлюбі вже 13 років Новина оновлена 13 жовтня 2024, 20:47
Кейт Міддлтон і принц Гаррі у шлюбі вже 13 років. Фото Getty Images

Майбутньому королю Британії ставало ніяково з представницями прекрасної статі

Понад 20 років тому Кейт Міддлтон та принц Вільям вперше побачили один одного, коли разом почали навчатися у шотландському Університеті Сент-Ендрюс у 2001 році. Вони дуже швидко стали друзями і разом поринули у студентське життя. До того як закохатися, Кейт часто бачила на тусовках, як Вільям підкочував до інших дівчат.

Хоча вони ще не були парою, Кетрін, як справжній товариш, мала один хитрий трюк, який рятував принца від надто докучливих представників протилежної статі, пише mirror.

"Вілла на вечірці сильно зачепила одна дівчина, і йому стало ніяково, тому що він не міг її позбутися. Він був дуже чемний, але ця дівчина просто не зрозуміла натяку. Раптом Кейт підійшла до нього ззаду і обійняла його. Він сказав: "Ой, вибачте, але у мене є дівчина", і вони з Кейт пішли, хіхікаючи", — процитувала у своїй книзі "Кейт: майбутня королева" королівський експерт Кеті Ніколл студентську подругу пари Лору Варшауер.

"Кейт була єдиною дівчиною, яка могла б це зробити. І це було лише через місяць після того, як ми вступили до університету", — доповнила Варшауер. Тісний зв'язок Кетрін і Вільяма зрештою переріс у роман.

У 2007 році пара ненадовго розсталася, але через кілька тижнів вони знову зійшлися. Незабаром Кейт переїхала у квартиру Вільяма у Кларенс-хаус, коли він проходив військову службу. Подружжя одружене вже 13 років і виховує трьох дітей — принца Джорджа, принцесу Шарлотту та принца Луї.

принц Вільям Кейт міддлтон принц Джордж принцеса шарлотта принц Луї
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон оголосила про свій рак у березні 2024 року. 9 вересня принцеса поділилася радісною новиною, що вона нарешті завершила курс хіміэтерапії. В той самий час через своє зворушливе відеозвернення Кейт отримала чимало хейту і критики.