Уболівальники висміяли появу президента ФК "Маріуполь" в офісі клубу (фото)

Читать на русском
Автор
1149
Тарік Чаундрі та Андрій Санін.
Тарік Чаундрі та Андрій Санін.

Громадськість чи не вперше побачила Чаундрі.

Офіційний сайт "Маріуполя" та клубні соцмережі повідомили, що цього тижня в офіс команди завітав президент Тарік Чаундрі.

Він провів зустріч з віце-президентом азовців Андрієм Саніним, де керівники підбили підсумки року, що минає, а також обговорили стратегію розвитку на наступний рік.

Дивно в цій ситуації те, що раніше громадськість взагалі не знала в обличчя Таріка Чаундрі, московського бізнесмена з паспортом Великобританії, а він рідко з’являвся на заходах, присвячених роботі ФК "Маріуполь". Більше того, паралельно вболівальники пов’язують цей клуб із Рінатом Ахметовим та "Шахтарем", нібито "Маріуполь" все ще у Прем’єр-лізі лише тому, що "Шахтарю" треба кудись віддавати молодь для здобуття досвіду.

Головний редактор порталу "Трибуна" Олег Щербаков на своїй сторінці у фейсбуці зібрав найкращі меми на цю тему.

Зокрема, користувачі "Трибуни" жартують, що індус на фото — продавець шаурми, якого змусили зробити фото, а він запитує, чи потрібно додати огірки. А ось на іншому мемі Чаундрі дивується, чому команда грає у футбол, а не в крикет, який такий популярний у Пакистані, на батьківщині бізнесмена.

На зимову паузу "Маріуполь" пішов на останньому місці в турнірній таблиці, ризикуючи покинути УПЛ.

Як раніше повідомляв "Телеграф", президент "Шахтаря" Ринат Ахметов витрачає мільйони на зарплатні футболістів.