Харківські Соколи поступилися Миколаєву

Автор

Команда боролася до кінця матчу, але не змогла вирвати перемогу.

Команда Віталія Чернія на домашньому паркеті на останніх секундах матчу вирвала перемогу у новачків Суперліги Парі-Матч – Харківських Соколів із рахунком 74:73.

Суперліга Парі-Матч. Регулярний чемпіонат

Миколаїв, СК Надія

Миколаїв – Харківські Соколи – 74: 73 (21:14, 11:17, 30:22, 12:20 )

З перших секунд гри команди вели рівну боротьбу, але вже в другій половині чверті миколаївці при рідних трибунах зуміли оформити ривок та повести у грі +8. Ще за хвилину після вдалого проходу від Адедирана різниця в рахунку склала вже 10 балів. Завершився стартовий відтинок з рахунком 21:14.

В другій чверті гості зуміли досить швидко відігратись та вже на другій хвилині рахунок зрівняти: три поспіль дальніх забили Джексон та Бояркін.

Господарі зусиллями невтомного капітана Онуфрієва намагалися знову втікти у відрив, але харків’яни вже своїх опонентів не відпускали, хоча й самі переломити хід гри та вийти у лідери також не могли. Перша половина гри завершилась за мінімальної переваги команди Віталія Чернія – 32:31.

В другій половині матчу команда з Миколаїва знову заволоділа ініціативою та віддалилися у рахунку на відстань десяти балів. Проте, в останньому періоді Соколи знову підібрались впритул.

Вирішувався ж матч на останніх секундах гри: Миколаїв увійшов в клатч-тайм маючи перевагу в 1 бал за хвилину до закінчення гри, гості ж на останніх секундах у своїх спробах були не точними.