Кличко — Ф’юрі: онлайн бою

Читать на русском
Автор
Кличко — Ф’юрі: онлайн бою Новина оновлена 28 грудня 2022, 07:09

Пряма текстова трансляція чемпіонського поєдинку у суперважкій вазі Кличка – Ф’юрі (28 листопада 2015 року).

Кличко vs Ф’юрі

Дюссельдорф, "Esprit Arena" (Німеччина)

Кличко програв Ф’юрі: як це було (Фото)

Поразка! Володимир Кличко програв Тайсону Ф’юрі !!!

Офіційний результат бою: перемога Тайсона Ф’юрі одноголосним рішенням UD 115:112, 115:112, 116:111.

Бій закінчено. Чекаємо на вердикт суддів.

12-й раунд: Останній раунд. Ф’юрі б’є що завгодно. Кличко почав багато пропускати. Володимир зміг завдати правої та лівої. Який бій пішов! Раунд складається за Кличка!

11-й раунд: Кличко з новими силами намагається підібратися до Ф’юрі. Британець зустрічає Володимира ударами і ми бачимо ще одне розтин в українця. Складний раунд. Володимир пропускає пару бічних у клінчі. Суддя зняв бал із Тайсона Ф’юрі.

10 раунд: Починаються чемпіонські раунди. Обидва боксери танцюють у центрі рингу, обмінюючись джебами. Поки що явної переваги немає в жодного з боксерів. Володимир точніший, він більше викидає ударів, але Ф’юрі небезпечніший і активніший у рингу.

9-й раунд: Боксери знову активізувалися на початку раунду. Ф’юрі намагається відповідати на кожен випад Кличка. Володимир почав включати праву руку — кілька ударів довелося у підборіддя. Ф’юрі розгорнув Володимира і ліворуч прорубав доволі несподівано. Сумбурний раунд вийшов.

8-й раунд: Джеб від Кличка, але претендент готовий. У перерві Віталій підказав, що треба активізуватись Володимиру. Ще кілька джебів від чемпіона. Досить рівний поєдинок.

7-й раунд: Почалася друга половина бою. Претендент почав розтинати повітря – дуже розгонисті удари. Схоже на активізацію дій Ф’юрі. Непростий суперник для Кличка – мало ударів від українця, ніж зазвичай. Тайсон сховав руки за спину і демонструє ненаголошеність Кличка. Володимир не став лізти на суперника із ударами.

6-й раунд: Дуже нервовий поєдинок складається для обох суперників. Ф’юрі змінює стійки по ходу раунду і непогано ухиляється. Кличко статичніший. Джеби від українця почали досягати мети, але без наголосів. Екватор поєдинку позаду!

5-й раунд: Кличко досить незвично перебуває у рингу з таким габаритним суперником. Українець починає підтискати Ф’юрі. Боксери почали обмінюватися ударами. У Кличка відкрилася невелика січка під лівим оком. Кінцівка раунду за українцем – удар правої.

4-й раунд: Боксери тримають один одного на дистанції. Зал закликає до дій Кличка. При зближенні обидва суперники не гребують клінчувати. На шортах Тайсон Фьюрі має 2 написи "Венесуелла" і "Принц" (імена його дітей).

3-й раунд: Ф’юрі змінив стійку. Тепер він шульга і запрошує Кличка боксувати ближче. У концертній програмі Ф’юрі мабуть багато заготовок – він склав руки за спиною та танцює. Володимир береже. Українець не може дістати суперника джебом, правої руки він ще не підключав.

2-й раунд: Ф’юрі також намагається діяти джебом (лівою, передньою рукою). Кличко зайняв центр рингу. Несподівана атака від Тайсона – прямий удар лівою рукою досяг мети.

1-й раунд: Тайсон Ф’юрі нічим не поступається на початку бою як по дистанції, так і за габаритами. Володимир намагається захопити центр рингу. Ф’юрі зайво смикається і трохи корчить обличчя. У першому клінчі британець діє брудновато, але українець готовий до цього. Досить жваво і мотивовано почав бій Ф’юрі. Кличко поки що вицілює і включає джеб.

Бій розпочався!

00:21 Майкл Баффер представляє суперників у рингу.

00:17 А тепер гімн України від молодого німецького виконавця Темного Тенору. Досить оригінально!

00:16 Звучить гімн Великобратанії God Save the Queen, звідки родом Тайсон Ф’юрі.

Фото Твіттер

00:13 Під Can’t Stop гурту Red Hot Chili Peppers виходить чемпіон Володимир Кличко. Ейфорія на арені у Німеччині.

00:05 Майкл Баффер викликає у ринг претендента 27-річного британця Тайсона Люка Ф’юрі.

Фото Твіттер

00:00 За кілька хвилин боксери виходитимуть на 55-тисячну арену в Дюссельдорфі.

23:55 Легенда британської музики Род Стюарт уже заспівав для публіки.

23:50 Псевдо боксерів у рингу: "Доктор сталевий молот" (Кличко) vs "Циганський барон" (Ф’юрі)

23:40 Все готове до початку бою: Леннокс Льюїс та ринг-аннонсер Майкл Баффер.

23:30 Приблизний час виходу в ринг Тайсона Ф’юрі – 23:55 за Києвом. Таким чином, початок безпосередньо поєдинку – через 15-20 хвилин.

23:25 Капітан збірної України Євген Коноплянка передає вітання з Іспанії.

23:20 На коні бою стоять чемпіонські пояси Кличка та $30 мільйонів ($22,5 мільйонів для Кличка та $7,5 для Ф’юрі).

23:15 Дружина Ф’юрі Періс виставила фото у Твіттері перед боєм Тайсона з Кличком.

23:05 До бою залишилося менше 1 години.

23:00 Фотографи на арені помітили легенду боксу Леннокса Льюїса.

22:50 Букмекери не вірять, що сьогодні станеться сенсація.

William Hill : Перемога Кличка – 1.20. Дострокова перемога Кличка – 1:83. Перемога Кличка за очками – 3.00.

Перемога Ф’юрі – 4.50. Дострокова перемога Ф’юрі – 7.00. Перемога Ф’юрі за очками – 9.00.

22:40 Тайсон Ф’юрі прибув на арену.

22:30 Володимир Кличко в очікуванні бою (фото зі сторінки боксера у Facebook)

21:50 Важковаговик Тайсон Ф’юрі так упевнений у своїй перемозі над Кличком, що візьме із собою на бій красуню-дружину Періс (на фото з дітьми). Періс, за лічені години до бою з Володимиром Кличком повідомила, що чекає на дитину. Вона на п’ятому тижні вагітності.

21:00 У ринг Кличка традиційно вийде під композицію Can’t Stop американського рок-гурту Red Hot Chili Peppers. А перед боєм глядачів розігріє британський співак Род Стюарт.

20:45 За поєдинком на Esprit Arena стежитимуть 55 тисяч глядачів. Вартість квитків складає від € 29 до € 890. У VIP-пакети (€ 397, € 497 і € 890) також входять відвідування прийому до та після бою.

20:25 Команда Кличка погодилася змінити настил рингу перед боєм із Ф’юрі

Онлайн-трансляція вечора боксу розпочалася о 21:30. Головний бій вечора Кличко — Ф’юрі розпочнеться о 23:30 — 00:00 за київським часом.

Бій Кличко Ф’юрі де дивитись: ТК "Інтер" (для українських телеглядачів).

Кличко — Ф’юрі: все про бій

У суботу, 28 листопада, у Дюссельдорфі (Німеччина) українець Володимир Кличко (63-3, 53 КО), чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO, IBO та американського журналу The Ring, проводить бій проти британця Тайсона Ф’юрі ( 24-0, 18 ДО).

Бій Кличко — Ф’юрі покажуть у більш ніж 150 країнах

Візитка боксерів

Промо-ролик Володимир Кличко vs. Тайсон Ф’юрі:

На зважуванні Тайсон Ф’юрі показав на терезах 112 кг, а Кличко виявився лише на 500 грамів легшим — його вага становила 111,5 кг.

Церемонія зважування Кличка — Ф’юрі (Відео):

Гонорари боксерів за бій

Слова

Володимир Кличко : "Цього разу в мене буде молодий і дуже колоритний опонент, який хоче кинути мені справжній виклик. Я чув, він казав, що нервує. А це означає, що він добре підготовлений, він напоготові. Я завжди трохи нервую перед боєм, коли на мене чекає новий виклик.І я дуже радий, що такий виклик буде чекати мене цієї суботи.Думаю, Тайсон Фьюрі ще не бився зі справжнім суперважкоатлетом. корпус або на думку буде достатньо, щоб він зрозумів, як виглядає реальність".

Володимир Кличко

Найкращі моменти в кар’єрі Володимира Кличка :

Британський боксер Тайсон Ф’юрі заявив, що після перемоги над Володимиром Кличком, кине виклик його братові.

Тайсон Ф’юрі

Найкращі моменти в кар’єрі Тайсона Фьюрі :

Легенда боксу Леннокс Льюїс поділився очікуваннями від майбутнього бою.

Леннокс Льюїс

Девід Хей також дав свій прогноз на бій Кличка – Ф’юрі.

Віталій Кличко пишається своїм братом і впевнений, що Володимир наразі може перемогти будь-якого суперника.

Брати Клички

Кріс Берд : "Це буде відмінний бій. У Володимира купа досвіду, він розумний боксер, а сила удару завжди при ньому. Якщо він виглядатиме в рингу так, як я очікую, він за жодних обставин не програє. Але Тайсон Ф’юрі — непростий. суперник. Володимир бився з багатьма великими хлопцями, але у Ф’юрі трохи більше досвіду та майстерності, ніж у попередніх високих суперників Кличків". (Всі інтерв’ю)

Кріс Берд

Кличко — Ф’юрі: відкрите тренування перед боєм (Фото)