Рефері бою Вайлдер - Ф'юрі хотів сам зупинити бій (Відео)

Автор
Рефері бою Вайлдер - Ф'юрі хотів сам зупинити бій (Відео)

Кенні Бейліс був близький до того, щоб дати відмашку.

Кенні Бейліс, рефері бою Деонтей Вайлдер (42-1-1, 41 KO) - Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 21 KO), розповів, що думав про те, щоб зупинити поєдинок ще до того, як кут американця викинув рушник.

«Вважаю, що зупинка була своєчасною, оскільки перед цим під час хвилинної перерви між раундами я підходив до Деонтея. Я подивився на нього і пояснив, що рефері зазвичай говорять бійцям: «Послухай, ти повинен щось мені показати». Боксери знають, що якщо після цього вони нічого не демонструють на рингу, то я можу зробити свою роботу і зупинити бій.

Деонтей - воїн. Коли я краєм ока побачив викинутий з його кута рушник і зупинив бій, він першим ділом запитав: «Навіщо ти зупинив поєдинок?». Але я пояснив йому, що це була справа рук його кута, хоча я і сам вже був близький до того, щоб дати відмашку.

Кровотеча з вуха? Чесно кажучи, я думав, що кров б'є зсередини. В кінці раунду, коли я підійшов, щоб перевірити, доктор вже піднявся на ринг, поки я збирав суддівські записки», - заявив Бейліс.

Ліга чемпіонів: де дивитися матчі 26 лютого

Нагадаємо, в ніч з 22 на 23 лютого в Лас-Вегасі британський боксер надважкої ваги Тайсон Ф'юрі знищив в реванші американця Деонтея Вайлдера і відібрав у нього чемпіонські пояси за версією WBC і The Ring. Американець двічі побував в нокдауні, а в сьомому раунді його кут викинув рушник.