Тайсон Ф'юрі знає, чому Вайлдер погодився на третій бій

Автор
Тайсон Ф'юрі знає, чому Вайлдер погодився на третій бій

Британець вважає, що американець не бачить перспектив для перемоги.

Чемпіон світу за версією WBC в надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 21 КО) розповів, чому Деонтей Вайлдер (42-1-1, 41 КО) погодився взяти участь в їх третьому бою, незважаючи на повну декласацію в другому поєдинку .

«Я був здивований цим рішенням, оскільки наш поєдинок виявився одностороннім. Вайлдер не виграв жодної секунди у другому бою, однак це швидка гра, у нас короткі кар'єри. Як то кажуть: "Куй залізо, поки гаряче". Вайлдеру вже 34 роки. Як багато великих боїв залишилося у Деонтея після домінування в дивізіоні, яке у нього було?

Я знаю, звідки прийшов Вайлдер. Розумію, що у нього, ймовірно, багато неоплачених рахунків. Я не знаю про особисті обставини Вайлдера, але я бачив всіх цих американських бійців і спортсменів. Вони завжди ведуть спосіб життя рок-зірок, навіть якщо такими не є. Вони дуже швидко витрачають величезні суми грошей. Просто подивіться на Майка Тайсона. Він витратив мільярд доларів або щось на зразок цього.

Так що я впевнений, що з фінансової точки зору для Вайлдера третій бій виглядає привабливо. Сумніваюся, що його тягне перспектива вийти в ринг і бути знищеним ще раз.

Думаю, що Вайлдер вирішив битися втретє тільки заради грошей", - сказав Ф'юрі.

Бій Усик – Чісора перенесли на липень (Відео)

Нагадаємо, в ніч з 22 на 23 лютого в Лас-Вегасі британський боксер надважкої ваги Тайсон Ф'юрі знищив у реванші американця Деонтея Вайлдера і відібрав у нього чемпіонські пояси за версією WBC і The Ring. Американець двічі побував у нокдауні, а в сьомому раунді його кут викинув рушник.