Білодід показала як тренується вдома під час карантину

Автор
732
Білодід показала як тренується вдома під час карантину

У своєму Instagram спортсменка продемонструвала фізичні вправи і закликала всіх ділитися своїм домашнім тренуванням із хештегом #тренуємосьразом.

Українська чемпіонка світу, чемпіонка Європи та ІІ Європейських ігор із дзюдо Дар'я Білодід закликає співвітчизників залишатися під час карантину вдома і підтримувати фізичну форму.

"Навколо всі закликають людей сидіти вдома і не виходити зайвий раз на вулицю. І я хочу підтримати цей заклик, і ще раз пояснити людям, що в цей важкий період ми маємо єдиний шанс зберегти своє здоров’я і здоров’я наших рідних - ми повинні залишатися вдома. Але, і не треба забувати про свою фізичну форму, спортом можна займатися навіть вдома. Тож, дивіться моє відео з тренування і викладайте свої заняття в соцмережах із хештегом #тренуємосьразом", - написала Білодід.

Як повідомлялося, з 12 березня в Україні запроваджено карантин у навчальних закладах та низка інших заходів з протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. Кабінет міністрів ухвалив рішення про тимчасову заборону в'їзду в Україну іноземців та закрив міжнародне пасажирське сполучення. 25 березня надзвичайну ситуацію запроваджено по всій Україні. Карантин подовжено до 24 квітня.

Помер тренер Мішель Ідальго, який завоював перший трофей збірної Франції

За даними Worldmeters, станом на ранок 27 березня у світі заражено коронавірусом 533 015 осіб, з них 124 387 одужали і 24 093 померли. В Україні зафіксовано 218 випадків зараження коронавірусом, з них 5 летальних, 4 людини одужали.