Чемпіон Bellator Ярослав Амосов вперше після перемоги розповів про свої подальші плани

Автор
673
Чемпіон Bellator Ярослав Амосов вперше після перемоги розповів про свої подальші плани

Ярослав Амосов провів першу прес-конференцію після завоювання поясу Bellator.

Амбассадор Parimatch Ярослав Амосов провів першу прес-конференцію після того, як став чемпіоном Bellator в напівсередній вазі.

Ярослав - перший в історії українець, який виграв титул відомого промоушена. Також він є непереможним бійцем ММА - за свою професійну кар'єру він провів 26 боїв і у всіх виграв. Завоювання чемпіонського пояса Амосовим не пройшло непоміченим, в Україні і вдома Ярослава зустрічали сотні уболівальників. Амосов намагався нікому не відмовити в автографі або селфі. А після того як відпочив, прийшов в PM Hall, де розповів журналістам про свої емоції після перемоги і плани на майбутнє.

"У мене просто немає слів. В першу чергу я хочу сказати слова подяки тим, хто мене підтримував. Зокрема, компанії Parimatch, яка вірила в мене. Зараз дуже багато говорять про те, що я мотивую хлопців. Сподіваюся, у мене буде виходити робити це і в майбутньому", - зазначив Ярослав Амосов.

Ярослав також сказав, що зустріч в аеропорту, де його чекали сотні фанатів і подарунок у вигляді супербайка, залишила не менш яскраві емоції, ніж перемога в чемпіонському поєдинку. Амосов, у відповідь на запитання журналістів, заявив, що не будує плани далі, ніж розрахований контракт з Bellator. А ще попросив не порівнювати його з Хабібом Нурмагомедов, якому належить рекорд ММА в 29 перемог: "Я - Ярік, він - Хабіб. Ми різні".

"Чемпіонство Ярослава Амосова, це велика подія для всієї України. Сьогодні всі говорять про його успіх, інтерес до ММА в країні виріс, наші спортсмени бачать, до чого вони можуть прагнути. Parimatch підтримував Ярослава ще до того, як він виграв свій титул, і, сподіваюся, наша співпраця буде довгою і плідною", - сказав представник Parimatch Андрій Лімонтов.

Менеджер українського бійця Андрій Співачук поділився секретом, що вони ведуть переговори з Bellator про потенційний поєдинок Ярослава Амосова в Києві і що такий варіант досить реальний. Сам боєць заявив, що хоче повернутися в октагон ближче до зими, адже він очікує на народження сина і хоче приділити час відпочинку та сім'ї. 

Всі з нетерпінням чекають нових досягнень і перемог від українського чемпіона. А як інакше? Адже він заряджений перемагати!