ПСЖ "в суху" розгромив Гавр

Автор
ПСЖ "в суху" розгромив Гавр

"Парі Сен-Жермен" в контрольному матчі розгромив представника другої ліги Франції - Гавр (9:0), повідомляє сайт команди.

Франція стала однією з тих країн, в яких футбольні змагання завершилися достроково через пандемію коронавируса. Для Парі Сен-Жермен це стало проблемою, оскільки команді ще як мінімум доведеться зустрітися з Аталантою в чвертьфіналі Ліги чемпіонів. В рамках підготовки до єврокубкового турніру підопічні Томаса Тухеля провели товариський поєдинок з Гавром, який виступає у французькій Лізі 2.

Незважаючи на відсутність ігрової практики з березня цього року, паризькому гранду не склало особливих труднощів розібратися з менш іменитим суперником, відправивши в його ворота аж дев'ять м'ячів.

По дублю оформили нападники Мауро Ікарді і Неймар та півзахисник Пабло Сарабія. Ще по м’ячу забили Ідрісса Гейє, Кіліан Мбаппе і Арно Мюінгі.

Відзначимо, що на матчі були присутні глядачі, а саме — на гру було продано п’ять тисяч квитків.

Соль видав свій дебютний роман "Мадрид 2035"

Нагадаємо, що чемпіон Франції “ПСЖ” кілька днів тому дізнався свого суперника по чвертьфіналу Ліги чемпіонів, яким стала італійська “Аталанта” Руслана Маліновського.