Parimatch продовжив спонсорський контракт із чернігівською “Десною”

Автор
Parimatch продовжив спонсорський контракт із чернігівською “Десною”

"Паріматч" та "Десна" продовжили співпрацю.

Parimatch продовжив спонсорський контракт із чернігівською “Десною”

Угоду ФК “Десна” та TM Parimatch перепідписали напередодні нового футбольного сезону 2021/2022, який розпочнеться 25 липня поєдинком проти одеського “Чорноморця”.  

Це означає, що бренд продовжить бути титульним спонсором чернігівського клубу з розміщенням логотипу на футбольній формі, офіційному сайті та соцмережах команди. 

У новому сезоні Parimatch планує посилити маркетингову складову “Десни” та збільшити кількість прихильників, як на трибунах, так і перед екранами. Крім того, умовами контракту передбачено більше соціальних активностей та акцій для всіх футбольних фанів. 

“Ми дуже раді бачити “Десну” серед своїх партнерів. Чернігів завжди любив футбол і наші спільні проєкти це підтвердили. У наступних сезонах ми хочемо розширити нашу співпрацю й разом із клубом подарувати чернігівцям спортивну феєрію. Попереду багато роботи, яку вболівальники неодмінно оцінять. Це частина нашої стратегії сталого розвитку українського спорту”,  — прокоментував продовження співпраці Head of sponsorship Parimatch Пилип Орлов. 

За попередній період спільної роботи “Десна” вперше в історії клубу вийшла до єврокубків. А чернігівські вболівальники мали можливість подивитися на великих екранах не тільки трансляцію історичного матчу з німецьким Вольфсбургом, а й поєдинки Української збірної під час Євро 2020. 

До оновлених спортивних активностей усі охочі зможуть приєднатися уже 25 липня. Стартова гра сезону з “Чорноморцем” розпочнеться о 19:30 на місцевому стадіоні ім. Гагаріна. 

Parimatch драйвер розвитку, який багато років надає підтримку спорту на різних рівнях. У портфелі партнерських проєктів бренду Національна збірна України з футболу, ФК «Шахтар», ФК «Десна», ФК «Львів», ФК «Металіст 1925», Федерація баскетболу України, Українська хокейна ліга та інші.