Як відрізнити оригінальні AirPods від копії: головні ознаки фейкових навушників

Читать на русском
Автор
Продукцію Apple найбільш часто "копіюють"
Продукцію Apple найбільш часто "копіюють". Фото pexels.com

Щоб не потрапити до рук шахраїв і не придбати підроблений товар, радимо Вам вивчити ці правила.

"Чи це оригінальні навушники Apple?" — напевно це питання ставив кожен, хто купував собі цей гаджет. Причиною постійних підробок є те, що продукція Apple дуже популярна, і "всі хочуть її собі". Адже мати гаджет від "яблучної" компанії — це як ознака статусності.

"Телеграф" зібрав основні ознаки неоригінальних AirPods, які допоможуть Вам придбати якісний продукт.

Як же відрізнити оригінальні AirPods від підробки

  • Перший і найнадійніший спосіб визначити оригінальні у Вас навушники або копія, це перевірити серійний номер на сайті виробника: https://checkcoverage.apple.com. Серійний номер знаходиться на внутрішній частині кришки навушників.
  • Друге: низький цінник. Низька ціна — це не про Apple.
  • Третє — якість упаковки. Фірмова упаковка Apple повністю біла, виконана відповідно до кольору гаджета, при натисканні на кейс пластик не повинен тріскатися, а навушники всередину лягають легко і вільно.
  • Четверте: різниця структури. Як кейс, так і самі навушники зроблені з білого глянсового неслизького пластику. Підроблений кейс не виглядатиме також ефектно.
  • П’яте: колір. Оригінальні навушники — виключно білі. Не жовтуваті, не сіруваті або з домішкою інших відтінків.
  • Шосте: позначення крапельок. Оригінал AirPods мають позначення: лівий навушник промаркований L (Left), а правий — R (Right). У копіях крапельки можуть не позначатися.
  • Сьоме: написи. Обов’язково перевірте назви: компанія — Apple, пристрій — AirPods. Якщо ви знайшли помилку, перед вами підробка.

Раніше, "Телеграф" писав, що в Україні вже привезли першу партію нових "яблучних" смартфонів iPhone 13. Державна митна служба пообіцяла провести розмитнення в найкоротші терміни.