Їх роблять всі: названі найнебезпечніші помилки під час заряджання телефону

Читать на русском
Автор
7732
Помилки під час заряджання смартфона, які швидко зіпсують батарею
Помилки під час заряджання смартфона, які швидко зіпсують батарею

Термін роботи акумулятора можна продовжити, якщо правильно використовувати гаджет.

Кожен власник мобільного телефону хоче, щоб його гаджет пропрацював якомога довше, проте багато хто забув, що для цього потрібно за ним правильно "доглядати". Дуже часто користувачі ставлять свій гаджет на зарядку цілу ніч, щоб він зарядився до 100% рівня, проте це дуже згубно позначається на гаджеті та його терміні "придатності".

Що ж робити, щоб продовжити "життя" акумулятору, і при цьому, щоб заряд телефону тримався якнайдовше? Про дві найпоширеніші помилки, які робить кожен, пише видання belnovosti.

Як не можна заряджати смартфон

  • Категорично не можна використовувати дешеві адаптери та кабелі невідомого виробництва для заряджання телефону. Вони лише зашкодять вашому смартфону. Можна використовувати лише оригінальні зарядки.
  • Небажано класти телефон під подушку, особливо під час заряджання. Коли телефон увімкнутий до розетки, він сильніше нагрівається, а під подушкою температура ще вища. Все це тільки негативно позначиться на акумуляторі, через що він швидше зношуватиметься.

Також фахівці рекомендують не користуватися телефоном під час заряджання, через що він перегрівається.

Раніше "Телеграф" писав, які звички "вбивають" смартфон раніше, а також які речі і чому не варто і навіть небезпечно тримати поряд з мобільним телефоном.