Як заощадити заряд батареї на смартфоні: хитрощі, про які мало хто знає

Читать на русском
Автор
25383
Що робити, щоб заряд батареї гаджета тримався довше
Що робити, щоб заряд батареї гаджета тримався довше

Лайфхаки, що допоможуть продовжити час роботи пристрою.

Щоб ваш смартфон не підвів вас у найневідповідніший момент, розрядившись і вимкнувшись, треба правильно "доглядати" свій акумулятор, і вміти правильно заряджати свій гаджет. Щобільше, знаючи деякі хитрощі, можна навіть збільшити час його роботи.

Логічно, що при активному користуванні своїм смартфоном він також активно і сідатиме, через що його доведеться заряджати по кілька разів на день. Однак є кілька хитрощів, які допоможуть продовжити час роботи телефону, пише belnovosti.

Як заощадити заряд батареї

  • Перше — потрібно періодично вмикати режим енергоощадження, так батарея буде розряджатися повільніше.
  • По-друге, бажано відключити автоматичне оновлення додатків, адже навіть коли ви телефоном не користуєтеся, воно "з’їдатиме" заряд.
  • Третє — якщо зараз вам не потрібен Wi-Fi, мобільний інтернет, GPS або Bluetooth, їх краще відключити. Ці функції дуже витрачають заряд.
  • І, по-четверте, необхідно знизити рівень яскравості екрана, а також налаштувати його автовідключення.

Також пам’ятайте, що одна з головних помилок практично всіх користувачів мобільних телефонів – це "нічна" зарядка. Акумулятор заряджається всього за кілька годин, а частина ночі, що залишилася, знаходиться під напругою, що згубно позначається на гаджеті і його терміні "придатності".

Раніше "Телеграф" писав, які звички "вбивають" смартфон раніше часу, а також які речі і чому не варто і навіть небезпечно тримати поряд із мобільним телефоном.