Чи можна заряджати кілька телефонів однією зарядкою: ви, напевно, про це не знали

Читать на русском
Автор
17901
Один адаптер можна використовувати для заряджання різних смартфонів
Один адаптер можна використовувати для заряджання різних смартфонів

Головне вибирати якісний зарядний пристрій.

"Вбити" батарею мобільного телефону легко, якщо робити помилки під час заряджання свого пристрою. Дуже часто, багато користувачів заряджають кілька гаджетів однією зарядкою, мабуть, щоб заощадити кількість вільних розеток. Однак, чи можна так робити?

Чи можна заряджати всі телефони однією зарядкою

Відповідь на це питання можна, пише видання belnovosti. Оскільки епоха зарядних пристроїв, які підходять тільки для телефонів певного виробника, пішла, і в основному всі сучасні гаджети оснащені портами USB Type-C, для заряджання можна використовувати будь-який кабель з відповідним роз’ємом.

Те саме стосується і адаптера. Виняток становлять лише смартфони Apple: для них потрібно зарядки потрібен сертифікований кабель Lightning.

Також пам’ятайте, що одна з головних помилок практично всіх користувачів мобільних телефонів – це "нічна" зарядка. Акумулятор заряджається всього за кілька годин, а частина ночі, що залишилася, знаходиться під напругою, що згубно позначається на гаджеті і його терміні "придатності".

Крім цього, фахівці рекомендують не користуватися телефоном під час зарядки, через що він перегрівається.

Також "Телеграф" писав, що в деяких випадках заборонено одразу ж ставити на зарядку повністю розряджений телефон. Цю помилку робить кожен другий.