Як заряджати смартфон за допомогою павербанку, щоб не нашкодити гаджету: цю помилку робить кожен

Читать на русском
Автор
39422
PowerBank
PowerBank. Фото pexels.com

Якщо телефон неправильно заряджається через портативний зарядний пристрій, можна зашкодити телефону.

Що може бути простішим, ніж поставити телефон на зарядку? А виявляється навіть для цього є свої правила. Також є свої певні правила і для використання павербанка, про які ми хочемо сьогодні розповісти.

Як повідомляє belnovosti, багато власників смартфонів все ж таки припускаються помилок, заряджаючи телефон за допомогою павербанка. Що ж потрібно робити, щоби не нашкодити гаджету.

Як правильно заряджати смартфон від павербанка

Одна з найпоширеніших помилок – це класти портативний зарядний пристрій у рюкзак або сумку після того, як до нього увімкнули телефон. Фахівці так робити не рекомендують, і на це є дві причини:

  • По-перше, при зарядці телефон і PowerBank не можна накривати, щоб не призвести до перегріву. Це не тільки збільшує час заряджання, а й скорочує термін служби батареї.
  • По-друге, якщо постійно носити кабель та PowerBank у сумці, може розхитатися роз’єм.

Не варто забувати і про те, які звички "вбивають" смартфон раніше часу, а також які речі і чому не варто і навіть небезпечно тримати поряд з мобільним телефоном.

Також "Телеграф" писав, що в деяких випадках заборонено одразу ж ставити на зарядку повністю розряджений телефон. Цю помилку робить кожен другий.