Заряду вистачить довше: яку функцію на телефоні потрібно вимкнути

Читать на русском
Автор
15941
Батарея скаже вам дякую
Батарея скаже вам дякую. Фото pexels.com

Не всі знають, що постійно користуються цією функцією, поки та пожирає енергію

Мобільний телефон розряджається з різних причин. Якщо вам весь час не вистачає заряду акумулятора, то, можливо, енергію поглинає одна популярна функція, яка чи не цілодобово залишається в роботі.

Щоб заощадити заряд батареї смартфона, переверніть простий лайфхак. Його суть у тому, щоб відключити сканування найближчих пристроїв, йдеться в матеріалі Makeuseof.

Є безліч речей, які ви можете зробити, щоб заощадити заряд батареї на вашому телефоні, зокрема йдеться про платформу Android. У фоновому режимі весь час працює безліч програм і служб, які можуть навіть не знадобитися, тому краще відключити їх назавжди. Однією з таких функцій є сканування найближчих пристроїв.

Смартфони (зокрема популярної марки Samsung) постійно сканують найближчі пристрої, щоб ви могли легко виявити навушники, смарт-годинник, динаміки Bluetooth та багато іншого й підключитися до них. Це добре для зручності, але не для батареї.

Отже, після того, як ви з'єднали свої аксесуари, ви повинні відключити цю функцію. Для цього перейдіть до "Параметри" > "Підключення" > "Додаткові параметри підключення" та вимкніть функцію "Сканування пристроїв поблизу".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що заборонено робити під час заряджання мобільного телефону. Деякі помилки можуть пошкодити пристрій, тому будь-якому користувачеві важливо ознайомитися з ними.