Дві причини розряджання батареї смартфона: ви про них навіть не підозрювали

Читать на русском
Автор
2840
Ваш гаджет може залишатися зарядженим довше
Ваш гаджет може залишатися зарядженим довше. Фото pexels.com

Лише потрібно приділити час двом налаштуванням на мобільному телефоні

Мобільний телефон може швидко розряджатися з різних причин, включаючи непотрібне налаштування автояскравості екрана. Впливає на тривалість збереження заряду й звук смартфону. Якщо відрегулювати дві функції, батарея залишатиметься повною довше.

Експерти радять приділити увагу двом нюансам – звуку та вібрації. Якщо налаштувати їх на мобільному телефоні правильно, то він буде розряджатися повільніше, пише techadvisor.

По-перше, зменшіть гучність. Це дійсно має сенс: чим голосніше телефон дзвонить або відтворює звук, тим швидше розряджається його батарея. Ви можете зменшити гучність за допомогою клавіші гучності або перейшовши до "Налаштування" > "Звук" і відрегулювавши різні повзунки для гучності мультимедіа, виклику, дзвінка та будильника.

По-друге, вимкніть вібрацію. Щоб телефон завібрував, потрібна енергія, тому зменшіть споживання енергії, відключивши вібрацію, коли вона не потрібна. Знайдіть цю опцію в меню "Параметри" > "Звук". Ви можете вимкнути перемикач "Вібрація під час викликів" під повзунками гучності, а також сенсорну вібрацію.

Раніше "Телеграф" розповідав, які ознаки вказують на можливу поломку мобільного телефону. Одна з них – швидка зарядка.