Потрібен не тільки в літаку: найкорисніші властивості режиму польоту, про які ніхто не знає

Читать на русском
Автор
889259
У чому користь режиму польоту на смартфоні
У чому користь режиму польоту на смартфоні. Фото santeplusmag.com

Цей режим дуже корисний для вашого гаджета, тому не зайвим буде періодично його включати

Режим польоту – це функція, яка є у всіх смартфонах. Більшість користувачів 100% знають, що цю функцію потрібно обов'язково включати під час польоту літаком, адже вона відключає вашу мережу, коли ви перебуваєте в небі. Проте мало хто знає, що режим польоту дуже корисний і землі. Щобільше, це дуже корисно для вашого гаджета. Наприклад, якщо ви хочете швидше зарядити свій телефон.

Однак це ще не всі корисні властивості режиму польоту. Як зазначає портал santeplus., ця функція є чудовим способом "відпочити" вашому мобільному телефону. Що це означає і які ж переваги є у авірежиму — читайте далі.

У чому користь режиму польоту на смартфоні

  • Економія заряду батареї на смартфоні

Переводячи телефон у режим польоту, відключаються WI-FI, 4G, Bluetooth та всі програми, підключені до мережі. Це дозволяє економити енергію, навіть якщо ви продовжите користуватися гаджетом. Ви не зможете подзвонити, відправити смс і посидіти в соцмережах, проте почитати книгу, пограти в ігри, якщо вони не вимагають підключення до мережі без проблем.

  • Прискорення заряджання смартфона

Якщо вам потрібно швидше зарядити мобільний телефон, під'єднавши гаджет до зарядного пристрою, переведіть його в режим польоту. Оскільки мережа буде вимкнена, а разом з нею і багато енерговитратних програм, акумулятор буде заряджатися швидше.

  • Збереження мобільних даних смартфона

Режим польоту дозволяє заощадити на мобільних даних, коли ви не бажаєте їх використати. Оскільки мережа автоматично вимикається в режимі польоту, ви уникнете додаткових витрат за мобільні дані, якщо ви, наприклад, за кордоном.

  • Користуйтеся смартфоном, не відволікаючись

Якщо ви хочете, щоб вас ніхто не відволікав, коли ви читаєте, готуєтеся до іспитів, проходьте найскладніший рівень у грі (якщо їй не потрібне підключення до мережі) або дивіться завантажений фільм на телефоні, активуйте на своєму гаджеті авіарежим. Жодних дзвінків, повідомлень або повідомлень, які могли б вас відволікати.

  • Спокійна ніч без повідомлень на смартфоні

Переводячи телефон в авіарежим, ви вимикаєте свій гаджет. Це дуже гарна функція, особливо вночі. Щоб дратівливі повідомлення та повідомлення не турбували ваш сон, просто увімкніть режим польоту. Не хвилюйтеся — будильник, якщо є бажання, залишиться увімкненим. І як бонус – на ранок батарея не буде розряджена.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому смартфон став повільно заряджатися. Прискорити заряджання телефону можна, знаючи головну причину проблеми. Усього їх чотири.