Як прибрати подряпини на екрані смартфона: два робочі способи

Читать на русском
Автор
4065
Подряпини на екрані гаджета можуть бути болючим видовищем для очей
Подряпини на екрані гаджета можуть бути болючим видовищем для очей. Фото iphones

Дрібна подряпина може перетворитися на довгу і глибоку тріщину

Практично всі мають сучасний мобільний телефон, проте багато користувачів пристрою і поняття не мають, як з ним правильно поводитися. Через неграмотні дії, наприклад, сушіння промоклого телефону феном, ризик остаточної поломки гаджета збільшується вдвічі.

Багато хто з нас стикався з проблемою виникнення на екрані смартфона дрібних подряпин, пише itechua. Вони з’являються через активне використання пристрою, носіння смартфона без захисного чохла і просто, коли ми ненароком впускаємо його на землю.

Як усунути подряпини на екрані телефону

Якщо ви з якоїсь причини змушені відкласти відвідування сервісного центру, подряпину можна "замаскувати". Зробити це бажано з двох причин: для повернення мобільному телефону колишнього вигляду і щоб убезпечити подушечки пальців від можливих порізів. Є два робочі способи прибрати подряпини на екрані гаджета:

  1. Використовуйте спеціальну захисну плівку, яка легко сховає маленькі подряпини. Але слід пам’ятати, що вона не "замаскує" серйозні ушкодження.
  2. Використовуйте захисне скло. Такий матеріал не тільки захищає мобільний телефон, але й відрізняється стійкістю перед багатьма пошкодженнями.

Раніше "Телеграф" пояснював, чому не варто заряджати iPhone у чохлі. Фахівці попередили про негативні наслідки.

Також ми писали, як прискорити роботу мобільного телефону. Важлива одна щотижнева дія.