Як налаштувати телефон, щоб він повільніше сідав: спритний трюк

Читать на русском
Автор
17137
Екран – головний пожирач заряду Новина оновлена 23 травня 2023, 03:59
Екран – головний пожирач заряду. Фото Freepik

Якщо ваш смартфон занадто швидко розряджається, спробуйте трохи змінити налаштування

Багато користувачів шукають способи заощадити заряд мобільного телефону, який може зникати на очах через популярні програми. Ще один "пожирач" батареї дисплей — яскравий екран забере пару відсотків у найбільш невідповідний момент.

Щоб розряджати мобільний телефон повільніше, внесіть певні зміни до налаштувань. Про це пише macworld.com.

Проста порада допоможе заощадити заряд телефону: використовуйте темний режим. Це зробить ваш екран приємнішим для перегляду і знизить навантаження на очі, коли ви будете використовувати гаджет у затемненій кімнаті чи вночі.

Ще одна перевага темного режиму полягає в тому, що для освітлення дисплея потрібно менше енергії. Це ідеальне рішення для тих, у кого мало заряду або швидко розряджається батарея.

Щоб увімкнути темний режим, перейдіть до "Параметри" > "Екран та яскравість" і виберіть "Темний". Ви також можете включити цей режим вночі (виберіть "Світло до заходу сонця" у розділі "Параметри").

Раніше "Телеграф" розповідав про популярний міф щодо економії заряду батареї на мобільному телефоні. А ще ми писали, якого правила потрібно дотримуватися, щоб не допустити зношування акумулятора смартфона.