Їх робить кожен: три найпопулярніші помилки при зарядці телефону, які "вбивають" гаджет

Читать на русском
Автор
6556
Ці помилки скорочують термін служби вашого гаджета
Ці помилки скорочують термін служби вашого гаджета. Фото sputnik.by

Не допускайте цих помилок, і ви уникнете ряду непотрібних проблем.

Неправильна зарядка смартфона – це прямий шлях до скорочення його "життя". Про це має пам’ятати кожен користувач. Щоб уникнути поломок, замін батарей, а то покупки нового телефону – уникайте цих помилок.

Як зазначає портал itechua, є як мінімум три поширені помилки, які призводять до швидкого зносу акумулятора. Знаючи і не допускаючи цього, ви уникнете ряду непотрібних проблем.

Як не можна заряджати телефон

  • Помилка №1

Гаджети в жодному разі не можна заряджати при екстремальних температурах: ні під час спеки, ні під час морозу. Це може призвести до того, що батарея вашого гаджета може вийти з ладу і навіть спалахнути.

  • Помилка №2

Не давайте телефону розряджатися до нуля. Експерти радять ставити телефон на зарядку, коли рівень заряду падає до 20-10%.

  • Помилка №3

Не користуйтеся смартфоном, коли він перебуває на зарядці. Вам не дуже подобається, коли вас відволікають, коли ви їсте, от і техніка цього не любить. Така дія може призвести до перегріву батареї та її поломки.

Раніше "Телеграф" розповідав, як заощадити заряд смартфона. Головним пожирачем енергії є екран, але одне налаштування покращить ситуацію.