Чотири "вбивці" батареї смартфона: що "краде" заряд на iPhone

Читать на русском
Автор
5364
Зберегти заряд iPhone просто
Зберегти заряд iPhone просто. Фото pexels.com

Відсотки заряду можуть зникати на очах, і справа не лише у додатках

Чим довше мобільний телефон працює, тим зручніше користувачеві. Однак все залежить не лише від пристрою. Є кілька способів заощадити заряд батареї, якщо ви власник iPhone.

Зверніть увагу на чотири "вбивці", які поглинають енергію акумулятора iPhone. Про це розповідає видання The Sun.

  • 1. Низька температура

iPhone не любить екстремальних показників температури. Спека загрожує перегріванням, але й мороз шкодить акумулятору. Крім того, при надто високій або низькій температурі пристрій може не заряджатися.

  • 2. Яскравість екрану

Дисплей – один із головних пожирачів заряд на смартфоні. Зменшіть яскравість та вимикайте екран, коли не користуєтеся ним. Прості правила збережуть кілька дорогоцінних відсотків.

  • 3. Програми у фоновому режимі

Деякі додатки на iPhone працюють навіть тоді, коли їх закрили. Фонова активність застосунків виснажує батарею. Перейдіть до "Налаштування", потім – "Акумулятор", щоб побачити, які програми споживають енергію.

  • 4. Погане покриття мережі

Якщо ви перебуваєте в місці з поганим покриттям мережі, це також може вплинути на заряд батареї. Все тому, що ваш гаджет постійно шукатиме найкраще з’єднання. Намагайтеся залишатися на Wi-Fi скрізь, де це можливо.

Раніше "Телеграф" ділився лайфхаками, які допоможуть прискорити зарядку iPhone. А ще ми розповідали, яку функцію потрібно активувати на смартфоні, щоб він не розрядився надто швидко.