Як зарядити смартфон, якщо вдома немає світла: п’ять корисних порад

Читать на русском
Автор
34494
Як зарядити телефон без світла
Як зарядити телефон без світла. Фото pinterest.com

Ці нестандартні способи заряджання телефону допоможуть тривалий час залишатися на зв’язку

Повторні відключення світла в Україні невдовзі можуть знову запровадити, тому українцям краще заздалегідь запасатися корисними лайфхаками. Одним із них є зарядка смартфона в умовах відсутності електроенергії будинку.

Телеграф розповідає, як можна зарядити телефон нестандартними способами.

Ноутбук

До ноутбука можна підключити смартфон і незабаром він зарядиться. Однак варто наголосити, що на самому пристрої повинен бути заряд.

Автомобіль

Якщо в будинку немає світла, чудовим рятівником стане автомобіль, в якому можна швидко підзарядити ваш телефон та залишатися на зв’язку.

Бездротова колонка

Сподіватися, що цей пристрій зарядить ваш смартфон на всі 100%, не варто, проте підтримувати заряд на телефоні за допомогою неї можна, поки в будинку не ввімкнуть світло.

Генератор чи портативна зарядна станція

Ці пристрої є додатковим джерелом світла в будинку. Крім того, за допомогою них можна заряджати телефон, коли електрику вимикають надовго.

Пункт незламності

На відміну від попередніх способів, для цього доведеться виходити з дому. У Пунктах незламності є все необхідне людям на періоди відключення електроенергії. Можна також зарядити свій телефон і залишатися на зв’язку.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що для швидшої зарядки на телефоні необхідно активувати лише одну функцію.