Російські полонені заявили, що підуть проти путіна, коли повернуться додому (відео)

Читать на русском
Автор
6004
Полонені російські солдати
Полонені російські солдати. Фото Screenshot

Російські солдати-розвідники вибачились перед українським народом.

У середу, 9 березня, на 14-й день повномасштабного вторгнення рф в Україну відбулася пресконференція, на якій полонені російські солдати звернулися до свого головнокомандувача.

Відповідне відео доступне на YouTube-каналі "Інтерфакс-Україна".

Полонені вибачилися за те, що прийшли в Україну з війною, а також заявили, що якщо повернутись на батьківщину, то підуть проти кривавого диктатора володимира путіна.

"Своєму головнокомандувачу хочу сказати, щоб він перестав впливати на Україну своїми терористичними актами. Коли ми повернемося, ми станемо проти нього", — заявив полонений Володимир Рассказов.

"Дуже сильно вибачаюсь. Своєму керівництву хочу сказати, що жалкую, що пішов із війною в Україну. Коли я приїду додому, то я піду проти своєї влади, проти путіна, за те, що він зробив з українським народом", — сказав полонений Олександр Яковчук.

"Приношу свої найглибші вибачення українському народу. Я розумію, яку жахливу справу ми скоїли й робимо. Ніяких фашистів чи гніту українського народу немає. Ми воюємо проти мирної нації. Хочу сказати верховному головнокомандувачу, що довго все це ховати не вдасться. Рано чи пізно вони (полонені) повернуться додому. Рано чи пізно у народу (росії) урветься терпець, щоб повалити такий уряд, який обманним шляхом кидає сюди молодих пацанів", — заявив полонений Максим Черник.

Раніше полонений російський солдат зізнався, що їм наказали вбивати мирних громадян.