Не лише Кім: "головний психотерапевт України" Арестович став героєм мемів

Читать на русском
Автор
15385
Олексій Арестович
Олексій Арестович. Фото president.gov.ua

Меми з українськими політичними діячами наповнили мережу

Після початку російського вторгнення в Україну багато українців прикували свою увагу до новин і познайомилися ближче з чинними представниками влади. Деякі з них уже стали героями численних мемів, як це сталося з улюбленцем усіх українських жінок та заодно головою Миколаївської ОДА Віталієм Кімом. Втім, слава "головного психотерапевта України" вже наздогнала радника голови Офісу президента Олексія Арестовича.

"Телеграф" вирішив зібрати меми, які наповнили український сегмент мережі в останні дні та почнемо відразу з позитиву

Деякі користувачі мережі вже почали прописувати панікуючим українцям дозу заспокійливу. Яка, до речі, вже існує в парі варіацій.

А інші тим часом умільці накладають його слова на музику.

Втім, варто зазначити, що цими днями люди активно коментують і дії інших політичних діячів України, а не лише Арестовича.

Будь-то президент України Володимир Зеленський:

Міністр оборони Олексій Резніков:

Радник голови ОПУ Михайло Подоляк:

Або голова Мінцифри Михайло Федоров:

У політиці Арестович з 2005 року, проте активно говорити про нього почали лише 2020 року, коли він став спікером української делегації у ТКГ. У січні 2022 року він намагався піти зі своїх посад, однак після початку вторгнення Росії знову став одним з офіційних спікерів влади.

Арештович одружений, пара виховує двох дітей – дочку Вероніку та сина Олександра. Крім того, він має дитину від першого шлюбу – дочку Аеліта.

Варто нагадати, що українці навіть у найскладніші часи не втрачали почуття гумору, навіть зараз український сегмент мережі переповнюють численні жарти про ситуацію з російським вторгненням.