росія готує криваву провокацію в Білорусі: термінова заява Резнікова

Читать на русском
Автор
3979
Росія готується до авіаудару по території Білорусі
Росія готується до авіаудару по території Білорусі. Фото aviation21.ru

Росія хоче завдати удару по прикордонним населеним пунктам Білорусі

росія готує криваву провокацію в Білорусі, плануючи завдати удару населеним пунктам біля українсько-білоруського кордону.

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Рєзніков.

"Звертаюся до білоруського народу. Друзі. За інформацією, в якій ми повністю впевнені і яку підтвердили, зараз командування російських окупаційних військ готує серію кривавих провокацій. Відповідно до їх злочинного задуму, російська авіація готується завдати удару по ряду населених пунктів на території Республіки Білорусь. , що знаходяться поблизу українсько-білоруського кордону", — попередив білорусів Рєзніков.

За його словами, провокації готуються, серед іншого, у н.п. Копані. Для маскування своїх злочинів росія готується завдати удару з території України.

"Мета провокації – змусити чинне керівництво Білорусі до війни проти України. Москва намагається пов'язати вас кров'ю. Гарантую, що українська армія не планувала, не планує і не плануватиме жодних агресивних дій проти Білорусі. За 15 днів війни українські війська знищили понад 12 тис." російських солдатів. Не дозвольте втягти свою країну в цю війну! Збережіть життя своїх близьких! Не дайте Кремлю знищити майбутнє Білорусі!", — закликав білорусів Рєзніков.

Раніше полонений російський льотчик розповів про свої військові злочини в Україні. Він наголосив, що росіяни цю війну вже програли.